Μαύρο Ρόδο: Πώς θα αντιδράσει ο Βίκος όταν μάθει ποια είναι μάνα του;

1734

Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας….

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 131

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο 131 της δραματικής σειράς του MEGA Μάυρο Ρόδο

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η συζήτηση της Αλεξίας με τον πατερά της είναι αποκαλυπτική. Η Αλεξία δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης. Κι ούτε, φυσικά, μπορεί να βρει τρόπο να του το πει. Ο Θέμης αρχίζει να έχει συμπτώματα από τη δόση του δηλητηρίου. Νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν για πρώτη φορά. Μετά από τόσες ριψοκίνδυνες ενέργειες, σε σχέση με την υπηρεσία της η Θάλεια έρχεται αντιμέτωπη με το αναπόφευκτο. Ο Γιαννίκος την πιάνει “επ’ αυτοφώρω”. Η σύλληψη της της ανακοινώνεται πάραυτα. Ο πανικός της Ελισάβετ έχει φτάσει σε επικίνδυνα, για το μωρό, σημεία. Κι ο Πέτρος συνειδητοποιεί το πόσο άδικα της έχει φερθεί.

Επεισόδιο 131 (Πέμπτη 22/6)

Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας ενώ ο Πέτρος πηγαίνοντας στο μοναστήρι να συναντήσει την Φιλαρέτη, πέφτει πάνω στην Ελισάβετ. Προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση του σε σχέση με τον δικηγόρο που έβαλε ζητώντας της συγνώμη αλλά η Ελισάβετ δείχνει να είναι ακόμα αρνητική απέναντι του.

Η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες και η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου.

Τι κρύβεται πίσω από τα εισιτήρια που βγάζει ο Γεράσιμος για Σουηδία; Τι θα συμβεί όταν η Ελισάβετ συνειδητοποιήσει ότι έφτασε το τέλος της ζωής της Αυξεντίας; Και τέλος, πώς θα αντιδράσει ο Βίκος όταν μάθει ότι η Φιλαρέτη είναι μάνα του;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ