Μαύρο Ρόδο spoiler: Ο Θέμης πυροβολεί τον Βίκο

137

Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Ο Θέμης και ο Βίκος έχουν μία νέα συνάντηση και φτάνουν στα άκρα. Ο πρώτος πυροβολεί τον Βίκο και στη συνέχεια δίνει εντολή στον Παράσχο να τον σέρνει τραυματισμένο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Παράλληλα, η Αυξεντία και ο Μανόλης προσπαθούν να ολοκληρώσουν την εκταφή του Διακοσάββα…

Ο Θέμης και ο Βίκος, μέχρι πριν από μερικά χρόνια, είχαν μία δυνατή φιλική σχέση και είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι μαζί για πάντα. Μία υπόσχεση που δεν τήρησε κανένας τους. Και αυτό γιατί έβαλαν σε προτεραιότητα τον εγωισμό και τα επαγγελματικά συμφέροντα, με αποτέλεσμα να γίνουν δύο εχθροί, που ο ένας προσπαθεί να καταστρέφει τον άλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Θέμης αρνείται να δεχθεί την απόφαση της συζύγου του, της Αγγελικής, να πάρουν διαζύγιο.Έκτοτε την υποψιάζεται και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή της, μέχρι που ανακαλύπτει μία φωτογραφία που του δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Έτσι, ζητάει από τον στενό συνεργάτη του, τον Παράσχο, να βρει περισσότερα στοιχεία για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι. Εκείνος ανταποκρίνεται και ενημερώνει σχετικά τον εχθρό του αφεντικού του, τον Βίκο, προκειμένου να του πει πώς να κινηθεί από εδώ και πέρα. Αργότερα, ο Βίκος επισκέπτεται τη μητέρα της ερωμένης του, της Αγγελικής, για να καταστρώσουν ένα νέο σχέδιο εναντίον του Θέμη, αγνοώντας πως ο τελευταίος τούς έχει υπό στενή παρακολούθηση και παραμονεύει για να κάνει την επόμενη κίνηση ματ.

Σύντομα, λοιπόν, ο Θέμης και ο Βίκος έχουν μία νέα συνάντηση και συγκρούονται άσχημα. Οι δύο άντρες παλεύουν και ο Θέμης χάνει την ψυχραιμία του, βγάζει το όπλο του και πυροβολεί τον Βίκο στο χέρι. Όμως, δεν μένει μόνο σε αυτό. Ζητάει από τον Παράσχο να αποδείξει την αφοσίωσή του σε εκείνον, σέρνοντας τον Βίκο τραυματισμένο.Όπως και γίνεται. Φυσικά, η παραπάνω εξέλιξη θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τον άντρα -νονό της νύχτας.

Εκταφή – σοκ για Αυξεντία και Μανόλη
Ο Σαράντος, όπως έχουμε ήδη δει, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του πατέρα του. Οι υποψίες του στρέφονται σε διαφορετικούς κατοίκους της περιοχής και κυρίως στις καλόγριες του μοναστηριού, θεωρώντας ότι γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Σαράντος βασανίζεται όλο και πιο πολύ με την εξαφάνιση του πατέρα του και παίρνει την απόφαση να παρακολουθεί όποιον θεωρεί ότι εμπλέκεται, όπως είναι η μοναχή Αυξεντία.

Στο μεταξύ, εκείνη πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος στην Παλιοβρύση και χάνεται στις σκέψεις της. θυμάται την Ελισάβετ, που ζήτησε τη βοήθειά της μετά τη σπρωξιά που έριξε στον πατέρα του Σαράντου, προκειμένου να μην τη βιάσει, που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή, και τη σκηνή που η ίδια τον έθαψε. Εκεί, λοιπόν, η μοναχή Αυξεντία ξεχνάει κάποια αντικείμενα, τα οποία τα βρίσκει ο Σαράντος και του κινούν την έντονη περιέργεια, χωρίς να ξέρει από πού πρέπει να πιάσει το νήμα. Λίγο αργότερα, η μοναχή πηγαίνει ξανά στο ίδιο μέρος, αλλά όχι μόνη. Η ίδια, με τη βοήθεια του Μανόλη, προσπαθεί να ολοκληρώσει την εκταφή του πατέρα του Σαράντου. Ίσως, όμως, να είναι ήδη αργά, αφού έρχονται αντιμέτωποι με κάτι που τους ταράζει ιδιαίτερα…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

Πηγή: my tv

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ