ΑΝΤ1: Πρόωρο τέλος για αγαπημένη σειρά; – Όλη η αλήθεια

999

To πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα υποστεί αρκετές αλλαγές μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς το Μουντιάλ θα έρθει για να ανακατέψει τελείως την τράπουλα στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Όπως έχει γίνει λοιπόν γνωστό, κάποιες σειρές και κάποιες εκπομπές θα κάνουν μία προσωρινή παύση που θα συνδυαστεί με το «φρένο» που θα μπει στα κανάλια λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων.

Μία από αυτές τις σειρές ωστόσο, όπως φημολογείται έντονα, θα έχει πρόωρο τέλος, λίγο μετά την επιστροφή από το «διάλειμμα».

Η σειρά του ΑΝΤ1 που τελειώνει πρόωρα
Όπως αναφέρουν λοιπόν οι πληροφορίες, το Εκτός Υπηρεσίας, η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να ρίξει αυλαία, ακόμα και πριν τον Φεβρουάριο. Παρόλο που η σειρά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Βέβαια, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει κάνει καμία αναφορά πάνω στο θέμα, επομένως τίποτα δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας
Ο Μένιος εξομολογείται στη Λίζα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της! Η Λίζα, όμως, του ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ο τύπος του άντρα που τη συγκινεί. Ο Μένιος, μην μπορώντας να διαχειριστεί την απόρριψη, της απαριθμεί όλες τις τρέλες που έχει κάνει για να την κατακτήσει… και καθώς ανάβουν τα αίματα, του ξεφεύγει ότι αυτός έκλεψε τα λείψανα του Ντάντουλα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Εκτός Υπηρεσίας θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Σοφία βρίσκει την καλά κρυμμένη μακέτα και αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, ο Κάβουρας να μετατραπεί σε ένα μέρος ξέφρενης διασκέδασης με πολλά clubs και στριπτιτζάδικα!

Ο Ιάκωβος είναι πλέον πεπεισμένος ότι η Σοφία όχι μόνο έκλεψε τα κόκαλα του Ντάντουλα, αλλά διατηρεί και κρυφή ερωτική σχέση με τον Στρατή. Γι’ αυτό ζητάει τη βοήθεια του Γιάνναρου, ώστε να ξεσκεπάσει το παράνομο ζευγάρι.

Η Λίζα με τη Φώτω γεμίζουν πιατέλες με μεζέδες και βγαίνουν στην πλατεία του Ποθητού να κεράσουν ψητά και νοστιμιές τους νησιώτες, ώστε να διαφημίσουν το άνοιγμα της ταβέρνας τους! Ο Σωκράτης με τους νέους του νησιού συνεχίζουν τις θεατρικές πρόβες με αμείωτο ρυθμό. Ελπίζουν ότι με τα αποσπάσματα από τη ζωή του Ντάντουλα, οι θεατές θα λάβουν το μήνυμα της ενότητας και της ειρήνης.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Εκτός Υπηρεσίας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Εκτός Υπηρεσίας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ