Νίκος Μουτσινάς στην «Ελένη»: Οι λόγοι που απέχει από την τηλεόραση

1245

Πρώτος καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα 18/9 ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μέσα σε όλα εξήγησε τον λόγο που πήρε την απόφαση να απέχει για λίγο από την τηλεόραση.

«Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Ζορίστηκα πολύ και γι αυτό και μεταποιήθηκε στα μέσα της χρονιάς η εκπομπή σε ένα κομμάτι της. Είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό, γιατί δεν με αφορά κανένα κόμμα. Ήταν δική μου η ανάγκη και της ομάδας, ότι δεν γίνεται να μην πούμε κάτι, δεν γινόταν να μην τοποθετηθώ.

Δεν μπορούσα να μην πω τίποτα. Ζορίστηκα πολύ, με τους πολέμους, με την Πισπιρίγκου, με τα Τέμπη. Λέω “άδειασε όλο το σύστημα, δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου”. Γι αυτό σταμάτησα. Το αποφάσισα να σταματήσω και το έκανα. Εγκεφαλική αλητεία. Δεν το πίστευα οι συνεργατές μου ότι θα σταματήσω.. Είπα θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, πνιγόμουν. Πήρα την απόφασή μου και μετά κάπως πήγαινε, μου έκαναν προτάσεις, αλλά δεν με ενεργοποίησε κάτι.

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Τώρα το συνειδητοποιώ. Αυτό που παρατήρησα είναι ένας κενός χώρος που δημιουργήθηκε στον εγκέφαλό μου, χωρίς τρέιλερ κλπ. Κατάλαβα έναν άλλον τρόπο ξεκούρασης εγκεφαλική.

Έδωσα χώρο στην προσωπική μου ζωή και ήρθε η πρόταση να κάνω ταινία το θεατρικό μου “Τα βαφτίσια”. Έγραφα στο σενάριο το καλοκαίρι, μαγικός κόσμος, δεν το είχαν ξανακάνει. Και τώρα θα πάω στο Τορόντο, στον Καναδά. Είχα δύο προτάσεις για να κάνω την εκπομπή που έκανα και οι άλλες ήταν διαφορετικές. Το εγωιστικό μου κομμάτι ικανοποιήθηκε πέραν του δέοντος», είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τους λόγους που απέχει πλέον από την τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ