Η Γη της Ελιάς: Ότι διαβάσατε για την Μαρίνα ξεχάστε το! Ανατροπή spoiler

1661

Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή όλων των spoilers που είχαμε διαβάζει πως η Μαρίνα χάνει το παιδί… Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς…

Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή spoiler

Ας δούμε τι κυκλοφορεί ως spoiler παντού σχετικά με την Μαρίνα που χάνει το παιδί και έπειτα κατηγορεί τον εαυτό της:

Οι αδίστακτοι άντρες του Δημοσθένη είναι μέσα στο σπίτι των Βρεττάκων και τους κρατούν ομήρους, σκορπώντας τρόμο, ειδικά στην εγκυμονούσα Μαρίνα στη «Γη της ελιάς». Αν και ο Μάνος επιχειρεί να προστατεύσει τη σύζυγό του, δυστυχώς δεν τα καταφέρνει. Οι ληστές δεν αφήνουν κανέναν να διαφύγει, και κυρίως όχι τη Μαρίνα.

Η απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά των κουκουλοφόρων, οι φωνές, οι φασαρίες, οι εντάσεις και η βία που ασκούν στους καλεσμένους της δεξίωσης ταράζουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχική κατάσταση της Μαρίνας, η οποία προσπαθεί με αγωνία να αναπνεύσει.

 

Ο Μάνος κυριεύεται από τον πανικό, ενώ η Μαρίνα αντιμετωπίζει έντονους πόνους στην κοιλιά της και συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ο φόβος την πνίγει. Οι ληστές, παρά την κρίσιμη κατάσταση της, δεν επιτρέπουν στη Μαρίνα να αποχωρήσει από το σπίτι.

Μετά την απελευθέρωσή τους, ο Μάνος και η Μαρίνα καταφεύγουν αμέσως στον γυναικολόγο. Δυστυχώς, ο γιατρός τους δίνει τη πιο λυπητερή είδηση: δεν ακούει πλέον την καρδιά του μωρού. «Λυπάμαι πρέπει να πάρουμε το παιδί…Είναι νεκρό».

Ο Μάνος νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του από την απώλεια που υπέστη λόγω αυτών των αδίστακτων ληστών. Αντίθετα, η Μαρίνα δεν νιώθει θυμό για εκείνους αλλά βυθίζεται στη θλίψη, κατηγορώντας τον εαυτό της για αυτή την τραγική κατάληξη. Αυτή η απώλεια θα έχει βαθύ αντίκτυπο στην οικογένεια των Βρεττάκων…

Το Λάθος

Δεν ξέρω πως και από που βρίσκουν τέτοιες πληροφορίες καποια sites αλλά τα μισά από αυτά δεν πρόκειται να συμβούν. Ναι, θα πάνε στον γιατρό ο Μάνος και η Μαρίνα αλλά το μωράκι τους είναι καλά, ζει και βασιλεύει μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ