Ο Γιατρός: Η νέα καθηλωτική σειρά του ALPHA βασίζεται σε μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία και θα καθηλώσει

266

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει στον ALPHA η νέα καθηλωτική σειρά “Ο Γιατρός”. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της καριέρας του, σε ένα σήριαλ εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.

Η νέα σειρά Ο Γιατρός με τον πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη βασίζεται στην αντίστοιχη Ιταλική Nelle tue Mani (Στα Χέρια Σου) και την αληθινή ιστορία του γιατρού Pierdante Piccioni.

Η υπόθεση

Ο Ανδρέας Βρεττός, είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ο Αντρέας ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί. Τι θα συμβεί από δω και στο εξής; Πώς θα διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση;

Οι ηθοποιοί της σειράς

Στους βασικούς ρόλους της σειράς θα δούμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Δήμητρα Σιγάλα και τη Βασιλική Τρουφάκου.

Από τα επεισόδια όμως της σειράς θα περάσουν πολλοί γκεστ ως ασθενείς ή συγγενείς ασθενών που θα πλαισιώνουν τις ιστορίες του πρωταγωνιστή.

Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα κάνει τον πατέρα ασθενούς που θα πυροβολήσει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ενώ ο Θάνος Λέκκας θα είναι ένας από τους γιατρούς στο νοσοκομείο όπου δραστηριοποιούνταν ο πρωταγωνιστής.

Άλλα ονόματα που θα περάσουν από τη σειρά είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Τάσος Χαλκιάς, Ζωή Ρηγοπούλου, ο Μανώλης Κλωνάρης ενώ μετά από πολλά χρόνια απουσίας θα ξαναδούμε και την Καίτη Ιμπροχώρη.

Στο trailer που κυκλοφόρησε παρακολουθούμε σκηνές από τα επεισόδια, στη λογική μιας ταινίας μικρού μήκους, εξαιρετικής αισθητικής, με μουσική επένδυση το Chasing Cars των Snow Patrol.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Γιατρός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Γιατρός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ