Ο Παράδεισος των Κυριών – Ανατροπή: Ήταν όλοι φίλοι από παιδιά

158

Νέες εξελίξεις και πολλές ανατροπές θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών, στα οποία θα «εισβάλει» ο Σίμος, που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή του Ντίνου αλλά και της Αμαλίας.

Ο Σίμος θα φτιάξει ξανά, από την αρχή, τον παράδεισο, όμως θα δημιουργήσει πολλά εμπόδια στον Ντίνο, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, μιας και θα διεκδικήσει την Αμαλία, κάτι που θα ενοχλήσει αρκετά τον δεύτερο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών θα τα βρίσκεις εδώ.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον με τους δύο άντρες, είναι πως είναι παλιοί γνώριμοι και συγκεκριμένα μεγάλωσαν μαζί και γνωρίζονται από μικρά παιδιά.

Όσο μεγάλωναν όμως, άρχισαν να χάνονται όμως η ζωή και συγκεκριμένα η φωτιά στο κατάστημα τους έφερε πάλι κοντά. Εκτός από τον Ντίνο, ο Σίμος γνωρίζει από παλιά και την Αμαλία, μιας και οι οικογένειές τους παλιά διατηρούσαν καλές σχέσεις. Έχουν περάσει πολλές καλοκαιρινές διακοπές μαζί της, το ίδιο και με τον Άγη κα με τον Πάρη.

Είναι λοιπόν η Αμαλία ο παιδικός έρωτας του Σίμου ή είναι μέρος της εκδίκησής του, που αφορά και τον Ντίνο, που θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Παράδεισος των Κυριών;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Παράδεισος Των Κυριών Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Παράδεισος Των Κυριών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ