Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα παρατάει τον Ντίνο

222

Οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μιράντα παρατάει τον Ντίνο.

Η επιτυχημένη σειρά Παράδεισος των Κυριών επιστρέφει σιγά σιγά στους δέκτες μας και μας ετοιμάζει σπουδαίες ανατροπές και ίντριγκες. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας, θα περάσει σοβαρή κρίση στον Β’ Κύκλο της σειράς.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Μιράντα από το πρώτο κιόλας επεισόδια έδειχνε με κάθε τρόπο στον Ντίνο τον έρωτά της. Ανεχόταν τα νεύρα του και τις απότομες συμπεριφορές του και μπορεί στην αρχή να την πονούσε πολύ που ο Ντίνος ήταν με την Αμαλία, όμως εκείνη ήταν πάντα διακριτική.

Ο Ντίνος εν τέλει κατάλαβε την αξία της Μιράντας και φαίνεται πως οι δυο τους, ζούνε έναν μεγάλο έρωτα. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί ανάμεσά τους. Μάλλον όμως αυτό δεν ισχύει, διότι τα spoilers που κυκλοφόρησαν κάνουν λόγο για μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Ντίνου.

Ενώ φαινόταν να είναι 100% δοσμένος στη Μιράντα, από την στιγμή που στη ζωή τους εμφανίζεται ο Σίμος, ο οποίος φλερτάρει ανοιχτά την Αμαλία, κόρη της Μιράντας και πρώην του Ντίνου, ο Ντίνος ξεκινάει να ζηλεύει την σχέση που πάει να εξελιχθεί ανάμεσα τους.

Στην αρχή η Μιράντα κάνει πως δεν καταλαβαίνει όμως όσο περνάει ο καιρός, νιώθει να προσβάλλεται, βλέποντας το άλλο της μισό να ζηλεύει που η πρώην του (και κόρη της) προχωράει την ζωή της. Η Μιράντα λοιπόν θέλοντας να τον κάνει να καταλάβει τι θέλει, αποφασίζει να τον χωρίσει και ο Ντίνος θα πέσει σε βαριά κατάθλιψη.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Παράδεισος Των Κυριών Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Παράδεισος Των Κυριών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ