Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη θύμα κακοποιητικής σχέσης

274

Οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αριάδνη θύμα κακοποιητικής σχέσης.

Η είσοδος της Αριάδνης, κόρης της Ιουλίας Βρεττάκου, στο τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έχει δώσει αφορμή να γραφτούν διάφορα για το παρελθόν της. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Γράφτηκε ότι ήταν συνοδός πολυτελείας πράγμα που δεν υφίσταται σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ως youfly. H μόνη αλήθεια για την κοπέλα αυτή είναι ότι βρίσκεται σε μια κακοποιητική σχέση.

Ο σύντροφος της είναι πολύ βίαιος μαζί της. Η Αριάδνη δεν αντέχει αυτή τη ζωή αλλά δεν έχει και που να πάει. Από τη στιγμή που αποκαλύπτεται ποιανού παιδί είναι και τη προσεγγίζει ο Στάθης ο οποίος θα δούμε να ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη – όπου ζει η Αριάδνη – και να έχει μια τετ-α-τετ συζήτηση μαζί της, τα πράγματα αλλάζουν.

Η Αριάδνη ακούει με προσοχή όσα της λέει ο Στάθης ενώ παράλληλα έχει στο μυαλό της και το πώς θα ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου της. Αποδέχεται όπως θα δούμε την πρόταση του Στάθη να πάει για λίγο καιρό στη Μάνη καθώς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία γι’ αυτήν να γλιτώσει από τη βίαιη συμπεριφορά του άνδρα που έχει δίπλα της.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ