Σασμός: Η Βασιλική σε δύσκολη θέση

284

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς η Βασιλική είναι σε δύσκολη θέση.

Αχ βρε Βασιλικούλα….

Μετά το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, η Βασιλική καλείται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της, να διασώσει την σχέση της με τον Νικηφόρο ή να προσευχηθεί για να γίνει καλά ο Μαθιός και μετά μαζί να πουν όλη την αλήθεια στο παιδί τους, με την ελπίδα να τους συγχωρέσει;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τη γυναίκα, που πριν καλά καλά συνέλθει από τον δικό της τραυματισμό πρέπει τώρα να επουλώσει τις πληγές της ψυχής του παιδιού της!

Μία μέρα η Βασιλική συνέρχεται και προσπαθεί να θυμηθεί τι έχει συμβεί. Αμέσως της έρχονται στο νου εικόνες από τη στιγμή που ο γιος της άκουσε την Καλλιόπη και εκείνη να μιλούν για τη δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, καταλαβαίνει πως κάτι κακό έχει συμβεί, πράγμα που της επιβεβαιώνουν η Καλλιόπη και ο Αστέρης. Η Βασιλική τρέμει στην ιδέα πως ο γιος της σχεδόν έγινε φονιάς και θέλει να την βρει και να μιλήσουν.

Ταυτόχρονα βάζει όλες τις δυνάμεις της να επισκεφτεί τον άντρα της στην εντατική. Τώρα καλείται να πάρει ίσως την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της.

Με ποιον θα προχωρήσει παρακάτω; Με τον Νικηφόρο ή με τον Μαθιό, γιατί με τους δύο αυτή τη στιγμή δε γίνεται.

Πνιγμένη από τύψεις και ενοχές για όσα είπε και έκανε, αλλά όσο δεν έκανε, ζητά να δει το παιδί της, και όταν οι δυο τους συναντιούνται καταρρέει ψυχολογικά…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ