Ο Παράδεισος των Κυριών: Μεγάλη τραγωδία στο φινάλε του Α’ Κύκλου

2130

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία μεγάλη τραγωδία θα δούμε στο φινάλε του Α’ Κύκλου.

Τι συμφορά…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο γάμος της Μιράντας και του Ντίνου είναι γεγονός στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Παρότι θα συμβούν διάφορα λίγο πριν, όπως η αποβολή της, η αποκάλυψη στον πατέρα του Ντίνου ότι η μητέρα του είχε ένα παιδί με τον Βασιλείου, αλλά και η φυλάκιση του Δονάτου, του πατέρα της Μιράντας, το ζευγάρι θα αποφασίσει να μην κάνει πίσω.

Όλοι είναι λοιπόν μαζεμένοι στον γάμο και αμέσως μετά πηγαίνουν για το γαμήλιο γλέντι. Εκεί όμως η χαρά, το γέλιο και η ευτυχία θα σβηστεί από τα χείλη όλων καθώς φτάνουν τα πιο άσχημα νέα που θα μπορούσαν να μάθουν! Ο «Παράδεισος» έπιασε φωτιά! Ο κόπος του Ντίνου και της Μιράντας καίγεται. Η δουλειά όλων γίνεται στάχτη. Τι έχει συμβεί όμως;

Και πάλι πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται η σατανική Βικτώρια. Ενώ όλοι με κάποιο τρόπο έχουν δικαιωθεί, εκείνη βρίσκεται σε ένα κελί και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να βρίσκεται καθώς τη βαραίνουν ένα σωρό κακουργήματα.

Αυτό η Βικτώρια δεν το αντέχει και το μόνο που θέλει είναι εκδίκηση. Έτσι μέσα από τη φυλακή δίνει εντολή να βάλουν φωτιά και να καταστρέψουν ολοσχερώς τον «Παράδεισο». Οι δικοί της πηγαίνουν στον κατάστημα την ώρα που ξέρουν ότι θα είναι κλειστό και δεν υπάρχει κανείς να τους δει.

Και η πιο κατάλληλη στιγμή είναι η μέρα του γάμου. Το κατάστημα καίγεται, αλλά δεν είναι άδειο… Μέσα σ’ αυτό βρίσκεται ο Αποστόλης Βασιλείου με τον Δούβλη και κινδυνεύουν να καούν ζωντανοί.

Το γλέντι διαλύεται και όλοι τρέχουν με δάκρυα στα μάτια να μάθουν τι συμβαίνει. Το θέαμα που αντικρίζουν είναι η απόλυτη καταστροφή. Ο Ντίνος λυγίζει και η Μιράντα καταρρέει!

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Παράδεισος Των Κυριών Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Παράδεισος Των Κυριών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ