Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το τέλος της Υβόννης

1324

Η Ταμίλα Κουλίεβα αποκάλυψε ποιο θα είναι το τέλος της Υβόννης στην σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”. Τι θα συμβεί με τον ρόλο της;

Μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην σειρά των Παγιδευμένων με τον ρόλο της. Η τηλεοπτική Υβόννη είναι ένας αρκετά δύσκολος, μιας και έχεις να αντιμετωπίσεις δύο πλευρές, δήλωσε η ηθοποιός.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Από την μία την βλέπουμε να είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και να να κάνει τα πάντα για αυτή και από την άλλη να μαθαίνει κάτι για τον γιό της που να τα ανατρέπει όλα. Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο γιος της έχει διαπράξει φόνο.

Έτσι, είχε να διαχειριστεί αυτά τα δύο αντικρουόμενα μέτωπα. Με το τέλος του πρώτου κύκλου της σειρά, θα δούμε την Υβόννη να παίρνει μια σημαντική απόφαση και αυτή είναι να χωρίσει τον Αλέκο.

Αυτό θα είναι το τέλος της Υβόννης στην σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”, ωστόσο θα συνεχίσει να έχει πάρε δώσε με τον Αλέκο λόγω του παρελθόντος που τους ενώνει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ