Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης υπογράφουν το διαζύγιο τους!

819

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι, την ώρα που ο Δημήτρης και η Αννα ζουν την πιο οδυνηρή στιγμή στη σχέση τους, ο δολοφόνος της παραμονεύει. Εκείνη ωστόσο δεν παραιτείται από τον στόχο της να καταστρέψει τον Αλέκο.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς, Παγιδευμένοι

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Δευτέρα 19/6 – Επεισόδιο 69

Οσο δεν αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του δικαστή Γεωργίου, η ζωή της Αννας κινδυνεύει. Στο μεταξύ ο Σταύρος θα βρει τον Ακη. Οχι όμως τυχαία αφού το έχει οργανώσει ο Αλέκος. «Σε είδαμε να ακολουθείς τον Θοδωρή από την κάμερα που υπάρχει και το στίγμα του κινητού σου έδειξε ότι ήσουν στο μέρος της δολοφονίας», του λέει ο εισαγγελέας. Ο Ακης καταθέτει αλλά δεν λέει όλη την αλήθεια. Για την ακρίβεια, λέει τα πάντα εκτός από το ότι εκείνος ήταν τελικά που πυροβόλησε τον Κοσμά κατ’ εντολή του Αγγελου. «Δύο άνθρωποι τσακώνονται. Ο ένας είναι φίλος σου και δεν μπαίνεις στη μέση να τους χωρίσεις;», τον ρωτάει ο Σταύρος. «Φοβήθηκα», είναι η απάντηση του Ακη. Ωστόσο η κατάθεσή του θα ενισχύσει τις υποψίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Ο Δημήτρης τον βρίσκει αργότερα στο κρατητήριο. «Λες ότι δεν έκανες τίποτα αλλά όποια πέτρα κι αν σηκώσω είσαι από κάτω. Σε έπιασα και θα το αποδείξω. Τελείωσες», του φωνάζει. Παρ’ όλα αυτά, ο Ακης αφήνεται ελεύθερος. Ο Ανδρέας όμως έχει βάλει άνθρωπο να παρακολουθεί τόσο εκείνον όσο και τον Μάρκο που τον συνοδεύει. Ο Μάρκος τον αφήνει σε ένα σημείο του δρόμου και φεύγει.

Η Αννα είναι πλέον πεπεισμένη για την ενοχή του Θοδωρή και δεν δέχεται οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα, πιέζοντας τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το συμβούλιο θέτοντας τον Θοδωρή ως κύριο ύποπτο.

Την ίδια στιγμή το διαζύγιο του Νίκου με τη Χρύσα προχωράει. Ο Νίκος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να συνεχίσει τον πόλεμο για τη διεκδίκηση της επιμέλειας της Λίνας και για να το καταφέρει θα γίνει ο πληροφοριοδότης του Αλέκου. Αυτό τουλάχιστον τον αφήνει να πιστεύει καθώς έχει κάτι περισσότερο στο μυαλό του. Θέλει να τον αφήσει από δικηγόρο αλλά δεν το κάνει και έρχεται σε επαφή με την Αννα, με την οποία καταστρώνουν μαζί ένα σχέδιο για να τον παγιδεύσουν.

Στο μεταξύ η απόπειρα δολοφονίας της Θεώνης στο νοσοκομείο θα τους ταράξει όλους. Περισσότερο όμως την Αννα και τον Δημήτρη, που είναι πλέον σίγουροι ότι το επόμενο θύμα είναι η Αννα.

Τρίτη 20/6 – Επεισόδιο 70

Η Αννα και ο Δημήτρης ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο και προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο τους για το επίσημο έγγραφο που έχουν αποφασίσει να υπογράψουν.

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο Ακης αφήνεται ελεύθερος εξοργίζει τον Μάρκο, ο οποίος κάνει ευθεία επίθεση στον Αλέκο ότι έχει ξεπεράσει τα όρια. «Τι κάνατε σήμερα στο δικαστήριο; Προστατεύσατε έναν εγκληματία. Θα μπορούσαμε να χάσουμε τις άδειές μας γι’ αυτό. Πότε θα σταματήσει η απληστία σας; Μέχρι πού θα φτάσετε; Αυτό που κάνουμε είναι μεγάλο έγκλημα», ωρύεται. «Δεν έχουμε όρια. Δεν το ήξερες από την αρχή όταν ξεκίνησες να δουλεύεις εδώ; Ολοι πεθαίνουν στα πόδια μου κι εσύ είσαι μάρτυρας σε αυτό. Πού είναι το δικό σου όριο;», τον ρωτάει ο Αλέκος. «Το όριό μου είναι το επάγγελμά μου γιατί το δίπλωμά μου είναι αληθινό και όχι ψεύτικο όπως το δικό σας. Αν κάτι συμβεί με αυτόν εσείς θα ζήσετε αλλά εγώ έχω τελειώσει», του απαντάει ο Μάρκος και φεύγει. Φυσικά ο Αλέκος μια τέτοια συμπεριφορά δεν θα την αφήσει να περάσει έτσι.

Σε μια συνάντηση που έχει η Κατερίνα με τον Μάρκο στο σπίτι της τον πιέζει να μη συνεχίσει να δουλεύει για τον Αλέκο. «Δουλεύοντας γι’ αυτόν δεν μπορείς να μην κάνεις λάθη που θα σου κοστίζουν», του τονίζει. «Τότε να σου αδειάσω τη γωνιά γιατί θα συνεχίσω να δουλεύω για εκείνον. Δεν θα σε ξαναενοχλήσω», είναι η απάντησή του και φεύγει αφού προτιμάει να δώσει τέλος στη σχέση του με την Κατερίνα. Ομως δεν θα αντέξουν ο ένας μακριά απ’ τον άλλον. Την ώρα που αυτά συμβαίνουν, ο Αλέκος ετοιμάζει κρυφά την απόλυση του Μάρκου.

Η Κατερίνα τηλεφωνεί στον Μάρκο και τα ξαναβρίσκουν. Βρίσκονται σε ένα εστιατόριο. Από εκεί η δικαστής στέλνει μήνυμα στην Αννα η οποία πηγαίνει και εκείνη και τους βρίσκει. «Θέλω να με βοηθήσεις», ζητά από τον Μάρκο. «Πάνω σε πιο θέμα;», τη ρωτάει. «Τον Αλέκο. Θα τον ξεσκεπάσω για όσα έχει κάνει και θα τιμωρηθεί. Το ορκίζομαι. Οταν συμβεί αυτό και είσαι στο πλευρό του θα καείς κι εσύ. Προειδοποιώ έναν παλιό φίλο. Αν όμως με βοηθήσεις, υπόσχομαι ότι δεν θα σου συμβεί τίποτα. Η επιλογή είναι δική σου», του λέει. «Αυτό είναι το πιο χαζό πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου», της απαντάει, ενώ λέει στην Κατερίνα: «Μη μου το ξανακάνεις αυτό. Ρώτα με πρώτα» και φεύγει θυμωμένος.

Αργότερα ο Μάρκος ζητάει συγγνώμη από την Κατερίνα. «Θα βοηθήσω την Αννα αλλά δεν θα σου αρέσουν αυτά που θα ακούσεις. Δεν ξέρω αν θα με αγαπάς πια», της εξομολογείται. «Θα σε αγαπώ για το κουράγιο σου και γιατί αποδέχτηκες ότι έκανες λάθη», είναι τα λόγια της.

 

Οι έρευνες για τον μανιακό δολοφόνο συνεχίζονται, ενώ η μέρα της υπογραφής του διαζυγίου της Αννας και του Δημήτρη έφτασε, όπου θα φέρει το οριστικό τέλος της σχέσης τους. «Δεν υπάρχουν παιδιά και κοινά περιουσιακά στοιχεία. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να λήξετε τον γάμο σας;», τους ρωτάει η δικαστής. «Ναι», απαντάει ο Δημήτρης. «Τότε είστε ελεύθεροι άνθρωποι». Η Αννα δακρύζει. Ο Δημήτρης το ίδιο. Ομως η ίδια η ζωή έγραψε το σενάριο της μοίρας τους και είναι πολύ σκληρή.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ