Παγιδευμένοι: Όλη η αλήθεια για το αν ο Δημήτρης πεθάνει ή όχι

2814

Οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε όλη την αλήθεια για το αν ο Δημήτρης πεθάνει ή όχι.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Παγιδευμένοι» περικλείεται από πολύ μυστήριο και μεγάλες ανατροπές με κυρίαρχο πρόσωπο πάντα τον εισαγγελέα της καρδιάς μας που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μαρκάτο που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Στο τρέιλερ του δεύτερου αυτού κύκλου βλέπουμε την Άννα με τα ρούχα της ματωμένα και στη φυλακή.

Θα κάνει μεγάλο αγώνα όπως θα δούμε για να αποδείξει στον Ανδρέα πως δεν σκότωσε τον Δημήτρη. Πως θα ήταν άλλωστε δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο στον μεγάλο έρωτα της ζωής της;

Από τη πλευρά του ο Δημήτρης έχει καταστρώσει με πολύ μαεστρία ένα σχέδιο της υποτιθέμενης δολοφονίας του προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα από κάποιον ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο την Άννα αλλά και τον ίδιο.

Το σχέδιο αυτό είναι μόνο σε γνώση του Ανδρέα. Με αυτό τον τρόπο ο Δημήτρης καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια σε αυτόν που τους απειλεί καθώς ο ίδιος θα θεωρείται νεκρός ενώ η Άννα – όπως έχει φροντίσει – θα περάσει για ένα διάστημα στη φυλακή.

Όσοι – ες αγωνιούν για το φινάλε των «Παγιδευμένων» έχουμε γράψει ήδη και θα συνεχίσουμε να λέμε ότι θα έχει happy end η ιστορία μας καθώς το τέλος του β’ κύκλου θα βρει μαζί Δημήτρη και Άννα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ