Παράδεισος: Η πρώτη φωτογραφία με Πανταζάρα – Γεωργακόπουλο στα γυρίσματα

162

Τα γυρίσματα για την νέα δραματική σειρά εποχής που θα δούμε στον Alpha με τίτλο, «Παράδεισος» ξεκίνησαν. Μια ιστορία που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό αναβιώνει μέσα από την συχνότητα του Alpha τον Σεπτέμβρη. Πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων είναι ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, οι οποίοι δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, «Παράδεισος».

Παράδεισος – Η Υπόθεση και οι ηθοποιοί της νέας σειράς του ALPHA
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963, σε ένα πολυκατάστημα γυναικείας μόδας, γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια. Εκεί όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας κάνουν την βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα και τα κουτσομπολιά της ημέρας, αλλά και για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μόδας.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», το δημοφιλέστερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείων ειδών, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες του Παραδείσου, στα εγκαίνια του πολυτελούς ονείρου τους. Όμως ένα αναπάντεχο γεγονός, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων στρέφοντας το ενδιαφέρον σε μια πορεία ανεύρεσης της αλήθειας. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμα τους ζωντανό;

Τα ανείπωτα μυστικά, τα ανομολόγητα πάθη, οι άνομοι έρωτες, είναι κάποια από τα συστατικά που συνθέτουν την ζωή και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών της νέας σειράς. Πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή με φόντο την αστική Αθήνα των 60’s με δυνατές ερμηνείες, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς Παράδεισος, θα δούμε σπουδαίους ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης όπως: Τάσος Νούσιας, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Αργύρης Πανταζάρας, Θοδώρα Τζήμου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χρήστος Πλαΐνης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη ,Νατάσσα Εξηνταβελώνη
Τζένη Καζάκου, Δέσποινα Τσούτσα και πολλούς ακόμα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η νέα σειρά βασίζεται στο ιταλικό «II paradiso delle signore». Τη διασκευή σεναρίου έχει αναλάβει η Δήμητρα Τσόλκα ενώ την σκηνοθεσία θα κάνει ο Γιάννης Βασιλειάδης σε συνεργασία με τον Σταμάτη Πατρώνη. Η ανερχόμενη σειρά με τίτλο, Παράδεισος, θα προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ALPHA στις 20:00 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ