Πότε ρίχνουν αυλαία όλες οι ελληνικές σειρές ανά κανάλι;

2656

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, με τις ελληνικές σειρές να δίνουν τη σκυτάλη σε παλιά κι αγαπημένα σήριαλ, που θα προβληθούν σε επανάληψη, όπως κάθε καλοκαιρινή σεζόν. Πότε τελειώνουν οι ελληνικές σειρές για το καλοκαίρι και ποιες συνεχίζουν κανονικά τη νέα σεζόν, με ολοκαίνουργιο κύκλο επεισοδίων;

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά, ανά κανάλι, ποιες σειρές ρίχνουν αυλαία και ποιες θα μας αποχαιρετήσουν οριστικά.

MEGA

Οι δύο ανατριχιαστικές δραματικές σειρές Μαύρο Ρόδο και Γη της Ελιάς, μας αποχαιρετούν τον Ιούλιο. Πιο συγκεκριμένα, το Μαύρο Ρόδο ρίχνει αυλαία στις 9 Ιουλίου, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές. Δε θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Αντίστοιχα, η Γη της Ελιάς ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου, δίνοντας στο κοινό την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη, με πολλές ανατροπές να κόβουν την ανάσα.

ALPHA

Η αγαπημένη μας σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα“, ολοκληρώνεται στις 4 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη, για να επιστρέψει ξανά τον Οκτώβριο, με νέα ζευγάρια κι εξελίξεις.

Ο Σασμός θα προβάλλει το τελευταίο του επεισόδιο σχετικά αργά, δηλαδή στις 14 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη. Έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για την τρίτη σεζόν.

Η σειρά που δε θα συνεχιστεί, είναι η “Νύχτα“. Το Όνειρο κλείνει και μας αποχαιρετά με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται, στις 13 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη.

OPEN

Ο Έρωτας Φυγάς κατάφερε να κερδίσει μία μεγάλη μερίδα τηλεθεατών! Το ειδύλλιο της Αλεξάνδρας και του Μάρκου θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Το φινάλε προβλέπεται ανατριχιαστικό. Θα το δούμε την Παρασκευή, στις 23 Ιουνίου.

ANT1

Η κωμωδία “Ποιος Παπαδόπουλος” έριξε νωρίτερα την αυλαία του. Αυτοί που μένουν τελευταίοι και καλύτεροι, είναι οι Παγιδευμένοι, οι οποίοι συνεχίζουν δυναμικά ως τις 4 Ιουλίου (Τρίτη), για να επιστρέψουν ξανά από Οκτώβριο, στην ίδια ζώνη.

STAR

Το STAR μπήκε δυναμικά στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας, ακόμη και μέσα από το δεύτερο μισό της σεζόν! Το IQ160 θα μας αποχαιρετήσει στις 2 Ιουλίου (Κυριακή). Εννοείται πως ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν.

ΣΚΑΙ

Η αγαπημένη μας Γλυκάνισος ολοκληρώνεται στην πρώτη σεζόν, με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται μετά τις εκλογές, το Σάββατο 1 Ιουλίου.

Μη ξεχνάτε πως μπορεί οι ελληνικές αυτές σειρές να τελειώνουν (ή να κάνουν το καθιερωμένο καλοκαιρινό διάλειμμα), αλλά έρχονται άλλες, για να μας κρατήσουν συντροφιά τους ζεστούς αυτούς μήνες του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ