Σασμός – Αμούτζας: Αποκάλυψη για τα πρώτα 20 επεισόδια

715

Λίγος μόνο καιρός έμεινε για την μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου και πιο ανατρεπτικού κύκλου στον Σασμό, και ο Γιώργος Αμούτζας ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, έδωσε το απόλυτο spoiler για τα νέα επεισόδια της σειράς.

Σε αυτό τον κύκλο, ο Νικηφόρος θα δει τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά και να έρχονται τα πάνω κάτω, ενώ η ζωή του διατρέχει τον ύψιστο κίνδυνο, με την έλευση του Ανδρέα Βρουλάκη στο χωριό. Θα τα καταφέρει;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Το spoiler του Γιώργου Αμούτζα στον Σασμό
«Ο Νικηφόρος πάει για το πολύ μεγάλο του φινάλε, και πηγαίνουμε όλοι μαζί λίγο πολύ για το μεγάλο φινάλε. Τα πρώτα είκοσι επεισόδια της τρίτης σεζόν, αλήθεια σας λέω είναι τα πιο δυνατά επεισόδια που έχω παίξει στη σειρά, τρία χρόνια πλέον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο Happy Day.

Στην κάμερα του Happy Day ωστόσο μίλησε και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το τηλεοπτικό κοινό, θα δει ακριβώς την αντίδραση που πρέπει από την Βασιλική, η οποία πλέον ξέρει τον δολοφόνο του άνδρα της.

«Θα δείτε αυτό που ελπίζατε να δείτε, αλλά και άλλες δύσκολες καταστάσεις που έρθουνε. Θα δείτε και αυτό που θα σας ανακουφίσει αλλά και αυτό που θα σας ταρακουνήσει. Θα δείτε πολύ σύντομα αν συγχωρήσω το Μαθιό».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ