Σασμός – Ανατροπή: Βρίσκουν το πτώμα του Ευθύμη και…

728

Συνταρακτικά γεγονότα αναμένεται να σημειωθούν στον γ’ κύκλο του Σασμού κι ένα από αυτά αφορά τον Ευθύμη Φαρμάκη και το πτώμα του, που δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

Ο Παύλος όπως γνωρίζουμε ήταν αυτός που σκότωσε τον καλό του φίλο και αναγκάστηκε να τον πετάξει στην θάλασσα. Ταυτόχρονα, η αστυνομία δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τον Φαρμάκη, για να τον συλλάβει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, δυο ψαράδες που μάζευαν τα δίχτυα τους θα βρουν το πτώμα του πάνω στα βράχια και αμέσως θα καλέσουν την αστυνομία. Ο Γιώργος θα είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος στο σημείο και αμέσως θα καταλάβει πως το πτώμα αυτό ανήκει στον Φαρμάκη, όπως θα δούμε στον γ’ κύκλο του Σασμού.

Σε σοκ θα είναι και ο Αντώνης μόλις μάθει τα νεότερα, παρόλο που πίστευε πως η τιμωρία που του άξιζε δεν ήταν ο θάνατος, αλλά η φυλακή.

Η Αιμιλία θα είναι η πρώτη που θα ρωτήσει κατάμουτρα τον Παύλο αν εκείνος βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του και εκείνος θα αρνηθεί τα πάντα. Όμως, δεν πείθει εύκολα τον Φραγκιαδάκη, για αυτό και λίγες μέρες μετά θα τον καλέσει να δώσει κατάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ