Σασμός: Αποχωρεί μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες – Δεν θα είναι στον Γ κύκλο

3576

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού αποχωρεί μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες. Δεν θα είναι στον Γ κύκλο.

Πολλές αλλαγές έρχονται στην τρίτη σεζόν….

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Μια αλλαγή στο καστ της επιτυχημένης σειράς θα έχουμε στο τρίτο κύκλο που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Ο ρόλος της Άσπας που υποδύεται η Βέρα Μακρομαρίδου δεν θα συνεχιστεί, στη σειρά Σασμός.

Η ίδια η ηθοποιός, σύμφωνα με το youfly.com , που ενσαρκώνει την Άσπα, η Βέρα Μακρομαρίδου σε ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο instagram αναφέρει:

«Φτάνοντας στο τέλος των γυρισμάτων μου για αυτή τη 2η σεζόν του “Σασμού” φαίνεται να κλείνει για εμένα και την “Άσπα” μου ένα μεγάλο κεφάλαιο που μόνο καλά έχει να μου αφήσει. Αυτά τα δύο χρόνια έμαθα ότι μηχανή δε λέμε μόνο αυτό που έχει δύο ρόδες, ότι ο οπερατέρ δεν είναι το ίδιο με τον κάμεραμαν, έμαθα να μη σκύβω πάντα όταν μιλάω σοβαρά, να μην ακουμπάω σε κουφώματα, να κλείνω τις πόρτες πίσω μου χωρίς να με κρύβουν, να μη μιλάω δυνατά γιατί έχουμε μικρόφωνα και πως ο ήλιος είναι το καλύτερο φως.

Πέρα από αυτά έμαθα να αποδίδω σε ταχύτητα και πίεση με χιονιά ή καύσωνα. Αλλά πάνω από όλα έμαθα πως είναι 50 άνθρωποι να γίνονται αναπόφευκτα οικογένεια.

Ευχαριστώ πολύ: τον Κώστα Κωστόπουλο, την Μιράντα Ρωσταντή, τα Κάππα Στούντιος, τον Alpha και τους σεναριογράφους της σειράς για όλη την εμπιστοσύνη. Τους σκηνοθέτες μας στο σετ Ζωή Φίλιππα και Γιάννη Σαμπάνη που ό,τι και να πω είναι λίγο. Τα συνεργεία μας από τον πιο μεγάλο ως τον πιο μικρό. Και φυσικά τους συναδέλφους που αγάπησα και θέλω τόσο πολύ να ξαναβρεθούμε στη δουλειά ή εκτός.

Αντίο Ασπούλα !

Σε χαιρετώ γεμάτη.

Υ.Γ. Ευχαριστώ που με τον «Σασμό», έμαθαν όλοι οι συγγενείς μου τι δουλειά κάνω.

Εις το επανιδείν».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ