Σασμός: Αργυρώ και Πετράκης μένουν στο σπίτι της Καλλιόπης

1507

Ο Αστέρης ζητάει από την Αργυρώ να μείνει στο σπίτι της Καλλιόπη με τον Πετράκη…

Η Αργυρώ κάνει τα πάντα για να μην μείνει το παιδί με την Καλλιόπη

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Καλλιόπη γνωρίζει επιτέλους τον εγγονό της, όμως ζητάει κάτι από τον γιο της και την Αργυρώ που θα τους δυσκολέψει. Η Άσπα και ο Μύρωνας μετακομίζουν στο σπίτι της Μαρίνας, ενώ ο Βαγγέλης καταφέρνει να θολώσει τα νερά της Ντίνας για την ματωμένη μπλούζα.

Οι έρευνες τις αστυνομίας στο κλεμμένο αυτοκίνητο θα οδηγήσουν σε συμπεράσματα που θα αφήσουν τους πάντες άφωνους. Την ίδια ώρα, η Σοφία δέχεται μια πρόταση που την βάζει σε ένα μεγάλο δίλλημα. Ο Μάθιός, γυρίζει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρο, όμως η Βασιλική του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα μεταξύ τους.

Απελπισμένος, καταφεύγει στον παπά-Μιχάλη και του εξομολογείται ότι αυτός είναι ο φονιάς του Στεφανή. Ο Νικηφόρος πιέζει την μητέρα του να του πει τι έχει γίνει με τον Μαθιό, αλλά εκείνη εξακολουθεί να κρατάει το στόμα της κλειστό.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αργυρώ κάνει τα πάντα για να μην μείνει το παιδί με την Καλλιόπη και ο Αστέρης της ζητά να μείνει και η ίδια μαζί με το παιδί στο σπίτι της. Η Άννα συμβουλεύει την Θοδώρα να επισκεφτεί τον γυναικολόγο της για να μάθει αν μπορεί να κάνει παιδιά, όμως εκείνη αρνείται.

Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Βαγγέλη για το άλλοθι που έδωσε στον Φαρμάκη, όμως δεν καταφέρνει τίποτα. Η Σοφία για ακόμα μία φορά υπνωτίζει τον Αντώνη, προκειμένου να θυμηθεί τι έγινε την ημέρα του γάμου του και η Βασιλική ζητάει από την Στέλλα να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου της με τον Μαθιό.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ