Σασμός: Αυγουστίδης και Χειλά – Φαμέλη στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη

1253

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη θα δώσουν την Δευτέρα το πρωί, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, στην πρεμιέρα της Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιού.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο του Σασμού θα βρεθεί στο καναπέ της παρουσιάστριας και λίγο πριν την πρεμιέρα του β΄ κύκλου θα αποκαλύψουν όλα όσα πρέπει να ξέρουμε.

Super Κατερίνα – Πρεμιέρα με άρωμα Σασμού

Το πιο χαρούμενο, συναρπαστικό και ενημερωμένο πρωινό επιστρέφει! Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά, μαζί με την παρέα της για να μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά.

Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους.

H Super Κατερίνα έρχεται την Δευτέρα στις 10 το πρωί και ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής θα κάνουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ