Σασμός: Χαμός με Σταύρο και Αστέρη στα επόμενα επεισόδια

743

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού χαμός θα γίνει με Σταύρο και Αστέρη στα επόμενα επεισόδια.

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, καθώς η Καλλιόπη έχει ζητήσει ως όρο για να παντρευτεί ο Αστέρης με την Αργυρώ, να αλλαχθεί το επίθετο του μικρού Πετρή. Έτσι, ο Αστέρης καλεί τον Σταύρο και του ζητά να δώσει τη συγκατάθεσή του, όμως η αντίδρασή του, θα τον εκπλήξει δυσάρεστα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η άρνηση του Σταύρου να συναινέσει στην αναγνώριση πατρότητας του Πετράκη από τον Αστέρη, δημιουργεί νέα προβλήματα για αυτό κι ο Αστέρης και η Αργυρώ ζητούν τη συμβουλή της Στέλλας, για το πώς να χειριστούν το θέμα του επιθέτου.Η άρνηση του Σταύρου να συναινέσει στην αναγνώριση πατρότητας του Πετράκη από τον Αστέρη, δημιουργεί νέα προβλήματα για αυτό κι ο Αστέρης και η Αργυρώ ζητούν τη συμβουλή της Στέλλας, για το πώς να χειριστούν το θέμα του επιθέτου.

Όμως τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά σύμφωνα με το youfly.com. Η Αργυρώ θα αναγκαστεί, έτσι, να ζητήσει από την Καλλιόπη να κάνει υπομονή για την ονοματοδοσία του παιδιού κι εκείνη το δέχεται αλλά με τον όρο ότι, μέχρι να γίνει αυτό, να μην παντρευτούν με τον Αστέρη.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ