Σασμός: Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται

2042

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται.

Η Αιμιλία μαθαίνει το μυστικό του Παύλου

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Έχουν αποφασίσει πως δεν μπορούν να είναι ζευγάρι, όμως η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη και όταν συναντιούνται μόνο αλήθειες θέλουν να μοιράζονται. Σε μια από τις επόμενες συναντήσεις τους, ο Παύλος θα τολμήσει να αποκαλύψει στην πρώην αγαπημένη του πως εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Κώστα στη φυλακή.

«Δεν έβαψα εγώ τα χέρια μου με αίμα, όμως εγώ ήμουν αυτός που έδωσε την εντολή. Θέλω όμως να σε διαβεβαιώσω πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που το έκανα.

Θα φροντίσω να μην υπάρξει κανένας άλλος θάνατος στο χωριό», της υπόσχεται και εκείνη συμφωνεί να μη μοιραστεί με κανέναν άλλον τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Άλλωστε η υπόθεση του Κώστα έχει κλείσει και εκείνος αφαίρεσε τη ζωή του Άγγελου άδικα, μόνο επειδή είχε σχέση με την Ασπα.

Η μεγάλη ανακάλυψη του Μύρωνα και η εκδίκηση της Στέλλας

Δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στο τμήμα μετά τον τραυματισμό του και η αλήθεια είναι πως στο εξής ο βοηθός του Αντώνη μόνο θετικά θα βοηθά στις έρευνες του αστυνομικού τμήματος της Άνω Ποριάς.

Έτσι λοιπόν, μετά από μεγάλη μελέτη και διεξοδικό έλεγχο στις κάμερες των Χανίων, θα ανακαλύψει πως εκείνος που χτύπησε τον πατέρα της Στέλλας με αυτοκίνητο ήταν ο Πάνος, ο βοηθός του Ευθύμη Φαρμάκη που ο τελευταίος σκότωσε.

Το νέο θα φτάσει γρήγορα και στον Αντώνη Φραγκιαδάκη που προσπαθεί με μανία να συλλάβει τον άντρα αυτό. Τη φωτογραφία του Πάνου θα δει όμως και η Στέλλα και θα ορκιστεί εκδίκηση για λογαριασμό του πατέρα της. Για τον λόγο αυτό δεν θα πάψει να έχει από κοντά της τον Ευθύμη για να βοηθήσει στο έργο της αστυνομίας.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ