Σασμός: Έρχεται επεισοδιακός χωρισμός

877

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έρχεται επεισοδιακός χωρισμός.

Όσο οι συζητήσεις στη σειρά Σασμός υπόσχονται ένα διαφορετικό μέλλον για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ενώ η Καλλιόπη περιμένει την απάντηση της Αργυρώς σχετικά με τη συγκατοίκησή τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Εκείνη από την άλλη συγκρούεται με τον Σταύρο για τις βιντεοκλήσεις που του επιτρέπουν να βλέπει το παιδί. Καθώς ο ουρανός πάνω από τον Μαθιό και τη Βασιλική δείχνει να ξαστερώνει, η Τζένη αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Μάνος κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει και ο Λευτέρης πιάνει την άκρη του νήματος που θα γκρεμίσει τον Μαθιό.

Στο μεταξύ ο Ευθύμης συνεχίζει να βγάζει από τη μέση τους μάρτυρες έναν- έναν. Η απαίτηση της Καλλιόπης, προκειμένου να συναινέσει στο γάμο τους, προβληματίζει τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Την ίδια στιγμή η Στέλλα αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή του Φαρμάκη σχετικά με το χτύπημα στον πατέρα της. Ο Μύρων, μην μπορώντας να αντέξει αυτό που έμαθε για την Άσπα, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Πως θα αντιδράσει η Άσπα;

Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική με το Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ενισχύσει την ένταση στο σπίτι.

Ο Λευτέρης μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του για το φόνο του Στεφανή.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ