Σασμός Γ’ Κύκλος: Οι δυο τους είναι αδέρφια

1427

Σασμός Γ’ Κύκλος: Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει ο Αντρέας Βρουλάκης να συναντήσει φτάνοντας στην Κρήτη είναι ο ετεροθαλής αδερφός του, ο Τηλέμαχος.

Ενώ η προοπτική αυτής της συνάντησης προκαλεί αναμειγμένα συναισθήματα σε αυτόν, αναγνωρίζει πως έχουν πολλά να μοιραστούν και να συζητήσουν.

Ωστόσο, όταν ο Τηλέμαχος αντιλαμβάνεται ότι ο αδερφός του έχει έρθει στο νησί διψασμένος για σύγκρουση και αίμα, αποφασίζει να μην αποκαλύψει αμέσως τη σχέση Αργυρώς – Αστέρη και το παιδί τους. Ούτε αναφέρει τις προσπάθειες του Παύλου να φέρει ειρήνη ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Καθώς οι ημέρες περνούν, ο Αντρέας Βρουλάκης αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα κρυφά παιχνίδια που διαδραματίζονται πίσω από την πλάτη του, και η οργή του δεν αργεί να ξεσπάσει. Δεν επιτίθεται μόνον προς τους Σταματάκηδες, αλλά και προς τα μέλη της δικής του οικογένειας, τα οποία καλοβλέπουν την ειρήνη με την Αργυρώ. Η ίδια η Αργυρώ προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά η αγανάκτηση του είναι αδιανόητη.

Σε αντίστοιχη θέση βρίσκονται και η Μαρίνα με τον Παύλο, που προσπαθούν να αποτρέψουν την ένταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι σκιές του παρελθόντος διαπερνούν την καθημερινότητα, και ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ τρέμουν για το μέλλον τους, αλλά και για το παιδί τους, καθώς η σκοτεινή σκιά της έντασης ρίχνει σκιά πάνω από όλες τις οικογένειες που εμπλέκονται σε αυτήν την πολύπλοκη και συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ