Σασμός: Η Ρηνιώ Σταματάκη στον Γ’ Κύκλο αποκτά πραγματικά υπόσταση και παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις

3830

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Ρηνιώ Σταματάκη στον Γ’ Κύκλο αποκτά πραγματικά υπόσταση και παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν τον χαρακτήρα…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Δυναμισμός, αρχοντιά και αφοσίωση στην παράδοση συνθέτουν την προσωπικότητα της Ρηνιώς Σταματάκη που ερμηνεύει η Αμαλία Ζαργιαννάκη. Η πεθερά της Καλλιόπης που τη στοιχειώνει με την κατάρα της.

Το φάντασμα της Ρηνιώς Σταματάκη στην Γ’ σεζόν της σειράς αναβαθμίζεται σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής. Αποκτά πραγματική υπόσταση έχοντας καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Η Αμαλία Ζαργιαννάκη μιλάει για την ηρωίδα της και τον Γ΄ κύκλο της σειράς που έχουμε αγαπήσει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της πεθεράς Καλλιόπης;

Η γριά Σταματάκαινα είναι η γνήσια Κρητικιά μάνα. Ο στυλοβάτης της οικογένειας. Είναι αυτή που δίνει χαρά, ασφάλεια και θαλπωρή στα παιδιά της.

Είναι ο ορισμός της προστασίας και της ανιδιοτελούς αγάπης. Αν όμως πειράξουν τα παιδιά της μεταμορφώνεται σε λέαινα, σε ανήμερο θηρίο, ικανή για όλα.

Δυναμική με έντονη προσωπικότητα όπως η νύφη της ή μία απλή γυναίκα του χωριού;

Ήταν μια δυναμική γυναίκα και με πολύ έντονη προσωπικότητα. Αρχοντική φιγούρα, σεβαστή από όλο τον κόσμο. Άλλωστε στην παλιά Κρήτη όπως και τώρα μπορώ να πω ότι οι γυναίκες μέσα στην οικογένεια έπαιζαν το πιο σημαντικό ρόλο.

Ωστόσο φρόντιζαν πάντα ο τρόπος τους να είναι διακριτικός. Ουσιαστικά αυτές έκαναν κουμάντο γι’ αυτό στην Κρήτη λέμε “ο άντρας μας είναι η κεφαλή του σπιτιού και ο λαιμός η γυναίκα, αλλά όπου θέλει ο λαιμός πάει την κεφαλή”.

Ξέρουμε την ιστορία της κατάρας που κυνηγά το Σταματάκηδες αν σμίξουν με τους Βρουλάκηδες;

Όχι δε γνωρίζετε όλη την ιστορία. Αυτό είναι ένα κουβάρι που θα ξεδιπλωθεί σιγά-σιγά στις οθόνες σας.

Γιατί η κατάρα στοιχειώνει τα όνειρα της Καλλιόπης;

Η κατάρα είναι αληθινή και πιάνει πολλές γενεές. Η Καλλιόπη μεγαλώνοντας άρχισε να το βλέπει γύρω της ακόμα και αν δεν το πίστευε. Με τόσους θανάτους νιώθει ότι αυτή η κατάρα πάντα θα την στοιχειώνει και είναι πάνω από τις δυνάμεις της -και το γνωρίζει.

Η γέννηση του Πετράκη μπορεί να είναι ο σασμός που θα αποδυναμώσει την ισχύ της κατάρας;

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποδυναμώσει την κατάρα. Αντίθετα σε κάνει να φοβάσαι πιο πολύ για το ποιο θα είναι το τέλος.

Η πεθερά της Καλλιόπης στην επόμενη σεζόν που θα υπάρχουν φλάς μπακ θα δώσει δυναμικότερο παρών;

Στην τρίτη σεζόν θα καταλάβετε πολλά περισσότερα για αυτά που τώρα έχετε απορίες. Θα εκπλαγείτε και έτσι θα μπορέσετε να κατανοήσετε και κάποιους χαρακτήρες της σειράς.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ