Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Φαρμάκη

2628

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Στέλλα αποτελειώνει τον Φαρμάκη.

Μία σύλληψη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά Σασμός. Όπως φαίνεται, αυτό θα συμβεί σε έναν από τους πιο αδίστακτους ήρωες της σειράς. Ο οποίος αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο σκληρός όπως όλοι νόμιζαν.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Στον Σασμό οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μάλιστα φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Φαρμάκη. Ο Ευθύμης για πρώτη φορά θα νιώσει ότι φοβάται πολύ. Αφού όπως φαίνεται οι δυναμικές αρχίζουν και αλλάζουν. Κι ο Ευθύμης κινδυνεύει πλέον πάρα πολύ να χάσει την παντοδυναμία του στον χώρο της νύχτας και της παρανομίας.

Και όλα αυτά από μία σύλληψη. Συγκεκριμένα, η είδηση ότι περνούν χειροπέδες στον Γαλετάκη, θορυβεί τον ήρωά μας. Μετά την ανάκρισή του ο Γαλετάκης αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία και ο φόβος του Φαρμάκη γίνεται ακόμη μεγαλύτερος.

Είναι σίγουρος ότι ο Γαλετάκης σύντομα θα αρχίσει να τον εκβιάζει. Και δεν θα πέσει έξω. Ο εκβιασμός ξεκινά ήδη και ο Ευθύμης ψάχνει να βρει πώς θα ξεφορτωθεί τον… κακό μπελά που μπορεί να τινάξει στον αέρα όλη του την προσπάθεια.

Δεν είναι όμως το μοναδικό «αγκάθι» για τον Φαρμάκη, ο οποίος θα έχει ακόμη ένα δυνατό αντίπαλο απέναντί του. Ποιος είναι αυτός; Η Στέλλα. Η πανέμορφη δικηγόρος θα μάθει ότι ο Φαρμάκης κρύβεται πίσω από το ατύχημα του πατέρα της.

Και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσει έτσι. Ορκίζεται ότι θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Ευθύμη. Ο τελευταίος δεν το ξέρει, αλλά η Στέλλα αποδεικνύεται πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για εκείνον.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ