Σασμός: Η Στέλλα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Φαρμάκη

701

Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ- μία πρόταση που κανείς, πόσο μάλλον η ίδια η Αργυρώ, δεν περίμενε ποτέ να ακούσει από το στόμα της….

Σασμός: Η κίνηση του Γαλετάκη που καίει τον Ευθύμη…

Της ζητάει να πάρει το παιδί και να πάνε να μείνουν στο σπίτι της, προκειμένου ο Πετράκης να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς του, όμως η Αργυρώ δεν είναι έτοιμη για ένα τέτοιο άλμα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Την ίδια ώρα, το μήνυμα που έστειλε ο Γαλετάκης στον Φαρμάκη και το διάβασε η Στέλλα, αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω. Ο Μύρωνας ψάχνοντας το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στους δρόμος, βλέπει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε τον πατέρα της Στέλλας, τον Τάσο, το οδηγούσε ο Πάνος.

Ο Αντώνης, συνειδητοποιώντας ότι ο Φαρμάκης ήταν πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια ανοίγει πάλι όλες τις υποθέσεις που εμπλέκεται. Στο μεταξύ, ο Γαλετάκης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση, όμως δεν καταφέρνουν να τον κάνουν να μιλήσει.

Από την άλλη, ο Φαρμάκης βλέποντας τα περιθώρια ολοένα να στενεύουν αρχίζει να ανησυχεί ιδιαίτερα…Τελικά, ο άνθρωπος που έδωσε άλλοθι στον Φαρμάκη για την ημέρα που ο Αντώνης δέχτηκε την φονική επίθεσης, αφήνεται ελεύθερος. Όμως η πρώτη του κίνηση είναι να βρει τον Φαρμάκη, τον οποίο εκβιάζει, ζητώντας του ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να συνεχίσει να τον καλύπτει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Λευτέρης αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση δολοφονίας του Στεφανή, καθώς υποψιάζεται πως ίσως εμπλέκεται ο Ευθύμης. Όσο για την νεαρή δικηγόρο, μαθαίνοντας ποιος ευθύνεται για το ατύχημα του πατέρα της, ορκίζεται εκδίκηση…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ