Σασμός: Η Βασιλική αποφασίζει να μείνει δίπλα στον Μαθιό

483

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική αποφασίζει να μείνει δίπλα στο Μαθιό.

Η Καλλιόπη, αντίθετα, έχει περάσει δύσκολες στιγμές και υπέστη καρδιακή προσβολή λόγω της έντονης αγωνίας για τον Μαθιό. Ο γιατρός της συστήνει απαραίτητη ξεκούραση και ηρεμία, αλλά εκείνη αδιαφορεί για τις συμβουλές του. Αντιθέτως, βρίσκεται έξω από την εντατική, όπου ο μεγάλος γιος της παλεύει για τη ζωή του…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Μια ημέρα, η Βασιλική αρχίζει να ανακτά τις αισθήσεις της και προσπαθεί να ξεδιαλύνει το πέπλο που σκέπασε τα πάντα μέσα σε μια στιγμή. Σιγά-σιγά, συνειδητοποιεί στιγμές από το παρελθόν, στιγμές που σχετίζονται με τον γιο της όταν άκουσε τη φωνή της Καλλιόπης.

Ένα διάλογος μεταξύ τους, όπου ανέφεραν τη δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, φαίνεται να ανασύρεται ξαφνικά στο μυαλό της. Η ανάμνηση αυτή φέρνει μια ξεκάθαρη εικόνα στον νου της, επιβεβαιώνοντας ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί και η Καλλιόπη με τον Αστέρη επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες της.

Η Βασιλική σκέφτεται το μέλλον με αγωνία και τρόμο. Η ιδέα ότι ο γιος της ενδεχομένως να εμπλέκεται σε μια τόσο βαριά κατηγορία τη συγκλονίζει. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αναζητά τρόπους να τον βρει και να μιλήσουν.

Ταυτόχρονα, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να επισκεφτεί τον άντρα της στην εντατική. Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει πλέον είναι από τις δυσκολότερες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Πρέπει να αποφασίσει με ποιον θα προχωρήσει παρακάτω.

Η κατάσταση με τους δύο άνδρες της ζωής της είναι δύσκολη και δεν υπάρχει λύση. Μέσα της πονάει για τις επιλογές που έκανε ή δεν έκανε στο παρελθόν. Ζητάει να δει το γιο της, και όταν η συνάντησή τους πραγματοποιείται, καταρρέει συναισθηματικά…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ