Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεγράφει την Βασιλική

359

Οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Νικηφόρος αποκληρώνει την Βασιλική.

Μετά το ατύχημα, όπου η ζωή της βρέθηκε σε απόλυτο κίνδυνο, η Βασιλική βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα. Πρέπει να αποφασίσει ποιον δρόμο θα διαλέξει: να σώσει την σχέση της με τον Νικηφόρο ή να σταθεί στο πλευρό του Μαθιού, εύχοντας να
ανάρρωση, και να βρει μαζί με τον σύντροφό της την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψουν την αλήθεια στο παιδί τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι αντιφατικές σκέψεις την πνίγουν, παραμένοντας ως μια μεταχείριση του εαυτού της που δυσκολεύει την ανάρρωσή της από το σωματικό τραύμα, ενώ παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πόνο που βασανίζει την ψυχή του παιδιού της.

Η παραλίγο δολοφονία του Μαθιού ακόμα βασανίζει τη συνείδηση του Νικηφόρου, ο οποίος τρέχει μακριά αναζητώντας κάποιο καταφύγιο. Θέλει να βρει ένα μέρος για να κρυφτεί, να σκεφτεί όσα έχουν συμβεί, να αποκατασταθεί ψυχικά και να κατανοήσει τον εαυτό του.

Αναζητά εσωτερική γαλήνη, προσπαθώντας να διαπιστώσει ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ του και του άντρα που σκότωσε τον πατέρα του. Είναι εκείνος που έχει κάνει φρικτή πράξη, μεταμορφώνοντας τον εαυτό του σε έναν φονιά με όλη την σημασία της λέξης.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Έχει σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον Μαθιό, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, οι ώρες περνούν δύσκολα για εκείνον, και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

Εάν δεν ήταν ο βοσκός που βρισκόταν στο διπλανό μαντρί και αντέδρασε αμέσως μετά τον πυροβολισμό, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Αυτή τη στιγμή, ο Μαθιός δεν θα βρισκόταν στην εντατική μονάδα. Ίσως θα είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, και οι αγαπημένοι του θα τον θρηνούσαν.

Μπορεί η Βασιλική τον πρώτο καιρό να αποφασίζει να μείνει στο πλευρό του Νικηφόρου, αφού ο ίδιος την έβαλε να διαλέξει ανάμεσα στους δυο τους, όμως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.

Η Βασιλική με τον Μαθιό είναι ακόμη ερωτευμένοι και αυτός ο έρωτας δεν θα αργήσει να βγει και πάλι στην επιφάνεια. Αυτήν την φορά όμως η επανασύνδεση θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Πώς θα το πάρει ό Νικηφόρος όταν καταλάβει ότι η Βασιλική διαλέγει τον δολοφόνο του πατέρα του;

Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ