Σασμός: «Ήρθε η ώρα να πάρω πίσω το αίμα και την τιμή της…»

312

Οι εξελίξεις τρέχουν και στο τέλος αυτής της σεζόν της σειράς «Σασμός», ο Νικηφόρος θα μας απασχολήσει, καθώς θα σοκαριστεί από τα νέα που θα μάθει.

«Με κορόιδευες μέσα στα μούτρα μου»

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Νικηφόρος στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», χωρίς να το θέλει, ακούει να μιλάει η Βασιλική και ο Μαθιός για τον φόνο του πατέρα του που έκανε εκείνη την ημέρα στο βουνό. Τα νέα που ακούει, πέφτουν σαν κεραυνός πάνω του και όλα τα αισθήματα που είχε για τον Μαθιό καταρρέουν. Στιγμή δεν μπορεί να κάτσει εκεί και έτσι φεύγει συγκλονισμένος από το σπίτι, αλλά αργότερα ξαναγυρίζει, έχοντας όμως μαζί του και όπλο.

Ο Μαθιός βρίσκεται εκεί και βυθισμένος μέσα στις σκέψεις του, αντικρύζει τον Νικηφόρο να τον σημαδεύει με το όπλο λέγοντας του ότι εκείνος ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο του έχει στοιχίσει ο θάνατος του πατέρα του και πόσο ήθελε να βρει τον δολοφόνο του. «Με κορόιδευες μέσα στα μούτρα μου. Εσύ δεν είχες καν το θάρρος να υπερασπιστείς αυτό που έκανες. Κρυβόσουν πίσω από το δάχτυλό σου. Όμως ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ πίσω το αίμα και την τιμή της οικογένειάς μου» του λέει.

Απεγνωσμένος τότε ο Μαθιός που κατέστρεψε τα πάντα και έχασε την Βασιλική με την πράξη του, του λέει να πατήσει την σκανδάλη…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ