Σασμός – Καλλιόπη: «Το μωρό θα βαφτιστεί, αλλά με…»

2710

Στα άκρα φτάνει η Καλλιόπη με το μωρό, στη σειρά Σασμός.

Από τη στιγμή που αποδείχθηκε ότι είναι ένας μικρός Σταματάκης, θα πρέπει να πάρει και το επίθετο της οικογένειας, αλλά και όνομα που να αντιπροσωπεύει τους Σταματάκηδες.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Για να καταφέρει να περάσει το δικό της, φέρνει σε τρομερά δύσκολη θέση τους Βρουλάκηδες με τις απαιτήσεις της. Από τη μία ζητά να γίνει αλλαγή επιθέτου κι αναγνώριση κι από την άλλη.. πιέζει τον Αστέρη να βαφτιστεί ο Πετρής με άλλο όνομα!

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, οι Βρουλάκηδες δέχονται με χαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού και κάνουν τα πάντα με τον Σταύρο, για να τον πείσουν να αποσυρθεί από τα δικαιώματα που έχει ως πατέρας στα χαρτιά.

Η Καλλιόπη, όμως, δε σταματά εκεί, καθώς ζητά το μωρό να βαφτιστεί Βασίλης, στη σειρά Σασμός. Φωνάζει και ωρύεται πως το παιδί πρέπει να πάρει το όνομα του παππού του, του Βασίλη και δε δέχεται κουβέντα ως προς αυτό.

Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη τρελαίνονται με την ιδέα πως θα δώσουν στο παιδί το όνομα του αντρός που σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη! Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, με την Αργυρώ και τον Αστέρη να σηκώνουν ψηλά τα χέρια τους..

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ