Σασμός: Κουμπάρα «έκπληξη» στον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

3003

Κι όμως, τα χαρμόσυνα νέα θα ηχήσουν στην Κρήτη! Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον παπά Μιχάλη να δίνει την ευλογία του στο ζευγάρι της σειράς “Σασμός”.

Ο παπά Μιχάλης είχε προτείνει εδώ και πολύ καιρό να τους παντρέψει. Άλλωστε, μόνο μέσα από έναν γάμο, έρχεται η συμφιλίωση σε μια βεντέτα. Βέβαια, η Καλλιόπη αρνείται να το δεχτεί.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι Βρουλάκηδες έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε αυτή τη διαδικασία, δίνοντας τα χέρια με τον εχθρό. Άλλωστε, η αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ είναι μεγάλη και παντοτινή..

Η Καλλιόπη, όμως, δε θέλει να το ακούει! Φοβάται για την κατάρα, φοβάται ότι το μεγαλύτερο κακό δεν έχει ξεσπάσει ακόμη. Ο Αστέρης και η Αργυρώ παντρεύονται κρυφά, επιλέγοντας για κουμπάρα τους ένα πρόσωπο – έκπληξη, στη σειρά Σασμός.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, αυτή που θα τους παντρέψει, είναι η Μαρίνα. Μπορεί και η ίδια να είναι διστακτική με αυτόν τον γάμο, όμως κατανοεί πως είναι ο μόνος τρόπος, για να σβήσει η βεντέτα.

Έτσι, οι τρεις τους, χωρίς άλλους καλεσμένους, περνούν τις βέρες και τελούν το μυστήριο, υπό άκρα μυστικότητα… Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη, μόλις ενημερωθεί για το πισώπλατο αυτό χτύπημα;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ