Παγιδευμένοι: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο – Τι θα δούμε

1482

Τα τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, προβάλλονται αυτές τις μέρες και οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Κι αυτό γιατί όπως διαβάζουμε στο Mytv, η ζωή των βασικών ηρώων αλλάζει για πάντα και το φινάλε θα είναι συγκλονιστικό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Η προβολή των επεισοδίων ολοκληρώνεται την Τρίτη 4 Ιουλίου κι όπως θα παρακολουθήσουμε, όλοι πλέον γνωρίζουν την ενοχή του Άκη για τον φόνο του Κοσμά, αλλά δεν έχουν τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια τους. Η μοναδική ελπίδα είναι να βρεθεί το κινητό του δεύτερου, το οποίο έχει κρατήσει ο Αλέκος.

Για αυτό πρέπει να βρουν έναν τρόπο να πάρουν την συσκευή στα χέρια τους. Η Άννα είναι αποφασισμένη να αναλάβει δράση, καθώς έχει συνειδητοποιήσει πως ο Άκης ευθύνεται για την δολοφονία του πατέρα της κι όχι ο Θοδωρής.

Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο για να παγιδεύσει τον Αλέκο. Όμως μόλις το μαθαίνει ο Δημήτρης, πανικοβάλλεται καθώς καταλαβαίνει πως θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο. Όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν θυσιάσει την ζωή της, αν χρειαστεί.

Για αυτό ζητάει τη βοήθεια του Μάρκου και του Νίκου και ο Αλέκος κινδυνεύει να πέσει στη παγίδα της. Μαζί με την Άννα και η Υβόννη αποφασίζουν να τον καταστρέψουν ολοκληρωτικά.

Όμως, όπως αναφέρει το Mytv, θα δούμε να σημειώνονται δραματικές συνέπειες τόσο στη ζωή της Άννας όσο και του Δημήτρη στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ