Σασμός: Ματωμένος γάμος – Ένας πυροβολισμός και μια αυτοκτονία

11338

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε τον αιματοβαμμένο γάμο Αργυρώ-Αστέρη.

Μετά την επιστροφή της από το σπίτι της ξαδέλφης της στην Σητεία, η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να παραδοθεί στις αρχές και να ομολογήσει τον φόνο του Στεφανή.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Εκείνος για να ξεπλύνει από τα χέρια του το αίμα, συμφωνεί. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας της με τον Μαθιό, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη και τρελαίνεται. Συγκεκριμένα ακούει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή.

Φεύγει από το σπίτι και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα με ένα όπλο. Ο Μαθιός μόνος στην κουζίνα πίνει ρακές όταν ο νεαρός σε κλάσματα του δευτερολέπτου του κολλάει το όπλο στον κρόταφο και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει για να ξεπλύνει την τιμή του πατέρα του.

Αλλά ο Νικηφόρος δεν θα έχει το θάρρος να πατήσει τη σκανδάλη. Η σκηνή θα κλείσει με τη Βασιλική να μπαίνει τρομοκρατημένη στην κουζίνα και αντικρίζοντας τον γιο της να απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό, θα του φωνάξει: «Τι κάνεις εκεί; Είναι ο πατέρας σου!». Τότε ακούγεται ένας πυροβολισμός που θα βυθίσει στο πένθος όλη την Κρήτη.

Ο Ευθύμης αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη

Ένα ακόμη πρόσωπο που θα μας απασχολήσει στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, είναι ο Ευθύμης. Έχοντας χάσει ακόμη και τους πιο πιστούς του συνεργάτες, ο άλλοτε ισχυρός άντρας νιώθει μόνος και αβοήθητος.

Ο κλοιός για εκείνον έχει στενέψει επικίνδυνα, αφού κανείς πια δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Συνειδητοποιώντας πως βρίσκεται με το ένα πόδι στη φυλακή, παλεύει να ξεφύγει από τους εφιάλτες του και την αστυνομία.

Για πρώτη φορά στη ζωή του η απόγνωση τον έχει κυριεύσει, αφού όλες οι αποτρόπαιες πράξεις του έχουν βγει στην επιφάνεια. Όσο και αν προσπαθεί να σφίξει τα δόντια δεν τα καταφέρνει, δείχνοντας να βυθίζεται όλο και περισσότερο σε ένα αδιέξοδο.

Τίποτα πια για εκείνον δεν έχει νόημα, και έτσι αισθάνεται πως ο μόνος τρόπος για να δώσει τέλος στο μαρτύριο του είναι το να κάνει κακό στον εαυτό του. Η αυτοκτονία είναι για εκείνον μονόδρομος…. θα γράψει τελικά ο ίδιος το φινάλε του ή η θεία Δίκη έχει άλλα σχέδια γι’ αυτόν;

Διπλές χαρές

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, όχι ένας αλλά δυο γάμοι πρόκειται να λάβουν πραγματοποιηθούν στην Κρήτη στο μεγάλο φινάλε. Συγκεκριμένα, έχοντας απαλλαγεί εντελώς από την Έλενα, ο Λευτέρης και η Θοδώρα είναι έτοιμοι για μια νέα αρχή, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους με έναν γάμο.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και ο Αστέρης με την Αργυρώ, οι οποίοι μπορεί να είδαν τις ζωές τους να περνούν από σαράντα κύματα, όμως τώρα σχεδιάζουν να ανταλλάξουν όρκους παντοτινής αγάπης.

Ο παπά Μιχάλης, που ήταν πάντα υπέρμαχος του σασμού, μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων τούς προτείνει να παντρευτούν, δίνοντας έτσι τέλος στην βεντέτα των δυο οικογενειών τους.

Η Αργυρώ ντύνεται νύφη, με δάκρυα συγκίνησης να πλημμυρίζουν τα μάτια της, μιας και καταφθάνει στην εκκλησία κρατώντας αγκαλιά τον γιο της Πετράκη. Θα κυλήσει ωστόσο αυτός ο γάμος έτσι όπως τον έχει φανταστεί ή η μοίρα γι’ ακόμη μια φορά θα δείξει σε εκείνη και τον Αστέρη το πιο σκληρό της πρόσωπο;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ