Σασμός: Ο Αντρέας δολοφόνος – Σκοτώνει την…

1417

Μια από τις αφίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού είναι αυτή του Βασίλη Μπισμπίκη, που θα υποδυθεί τον Αντρέα, τον πρώτο ξάδερφο του Παύλου Βρουλάκη. Ωστόσο, η είσοδός του, μόνο σε καλό δεν θα βγει, μιας και θα πάει στην Κρήτη με δίψα για εκδίκηση.

Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε, θα είναι κάθετος στο να μην υπάρξει σασμός μεταξύ των 2 οικογενειών και μόλις μάθει για το αρραβώνα Αργυρώς – Αστέρη, θα αντιδράσει έντονα και θα ανέβουν οι τόνοι.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Μάλιστα, στο στόχαστρο του Αντρέα θα βρεθεί η γιαγιά Ειρήνη, η οποία όμως θα δεχτεί τεράστια πίεση από τον Αντρέα ώσπου κάποια στιγμή δεν θα αντέξει και θα φτάσει στα όριά της, παθαίνοντας έμφραγμα, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού.

Θα την δουν λοιπόν σωριασμένη στο πάτωμα και αμέσως μεταφερθεί στο νοσοκομείο και θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν στην ζωή. Ταυτόχρονα, Αργυρώ – Αστέρης θα ακυρώσουν τον αρραβώνα τους μιας και προέχει φυσικά η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης.

Όλοι ξέρουν πως είναι πολύ δύσκολο να ζήσει κι αυτός που ουσιαστικά την σκότωσε, με την πίεση και την ένταση που της άσκησε, είναι ο Αντρέας.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ