Σασμός: Ο Νικηφόρος τα βάζει με τον Φαρμάκη!

475

Νικηφόρος και Αστέρης υποψιάζονται τον Φαρμάκη για την εξαφάνιση της Βασιλικής…

Σασμός: ο Μαθιός είναι αναγκασμένος να ζει με τύψεις

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Την ώρα που ο Λευτέρης στριμώχνει τον Μανώλη για να πει όλα όσα γνωρίζει για τον φόνο του Στεφανή, ο Μαθιός ανακαλύπτει ότι η Βασιλική έφυγε από το χωριό και δεν ξέρει τι να βάλει με το μυαλό του. Εκείνη μέσα από τις κινήσεις της του δείχνει ξεκάθαρα ότι όλα τελειώσαν μεταξύ τους και η φυγή της είναι το τελειωτικό χτύπημα για εκείνον.

Μη μπορώντας να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν από τη στιγμή που της ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, καταρρέει μπροστά στα μάτια της μάνας του και του αδερφού του, οι οποίοι είναι διαρκώς δίπλα του, προσπαθώντας να του συμπαρασταθούν.

Στο μεταξύ, μαθαίνει και ο Νικηφόρος για την εξαφάνιση της μάνας του και αντιδρά εντελώς απρόσμενα. Έχοντας καταλάβει πια ότι έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό ανάμεσα σε εκείνη και τον Μαθιό και κανείς από τους δύο δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό, πιστεύει πως έφτασε η ώρα να αναλάβει δράση. Θεωρεί, πως ο Φαρμάκης έχει παίξει κάποιο ρόλο, κι έτσι πηγαίνει να τον βρει και να ζητήσει εξηγήσεις.

Για τον Φαρμάκη έχει υποψίες και ο Αστέρης, ο οποίος δεν βρίσκει άλλο λόγο ικανό να κάνει την Βασιλική να φύγει μακριά από τον Νικηφόρο και τον Μαθιό, ενώ η Στέλλα κάνει πιο έντονες τις υποψίες του όταν του λέει για τις διάφορες συζητήσεις που είχε κάνει εκείνος με την Βασιλική.

Ανεξέλεγκτος και με απέραντο μίσος για την οικογένεια Σταματάκη, δεν έκρυψε ποτέ πως νιώθει για την Βασιλική. Αντίθετα, φρόντισε να της δείξει το ενδιαφέρον του με κάθε ευκαιρία, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση κάθε φορά που συναντιόταν.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος τον βρίσκει και τον κατηγορεί ευθέως ότι εκείνος ευθύνεται για την φυγή της μάνας του και στη συνέχεια αποφασίζει να μείνει στο χωριό για να σταθεί στο πλευρό του Μαθιού, ο οποίος πέφτει ψυχολογικά ακόμα περισσότερο.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική βρίσκεται στην Σητεία, στο σπίτι της ξαδέρφης της, Χρυσάνθης και τηλεφωνεί στην Στέλλα, από την οποία ζητάει να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Η δικηγόρος που ξέρει ότι ο Μαθιός είναι ράκος, σπεύδει να τον ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη κι εκείνος δεν ξέρει πια τι να υποθέσει.

Όμως, λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό, 7 μέρες Tv, το μήνυμα που στέλνει η Βασιλική στον Νικηφόρο, του κόβει τα φτερά…Του γράφει ότι είναι καλά, αλλά θέλει να μείνει μόνη της και του ζητά να μην την αναζητήσουν. Έτσι λοιπόν, καθώς η Βασιλική δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στην Άνω Ποριά, ο Μαθιός είναι αναγκασμένος να ζει με τύψεις και με αμφιβολίες που του τρώνε το σαράκι…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ