Σασμός: Ο Παύλος εξαφανίζει το πτώμα του Ευθύμη στη θάλασσα

479

Σασμός: Ο Παύλος εξαφανίζει το πτώμα του Ευθύμη στη θάλασσα Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σασμός: Ο Παύλος εξαφανίζει το πτώμα του Ευθύμη στη θάλασσα

Ο Ευθύμης Φαρμάκης γνώριζε πως ο δρόμος που επέλεξε δεν θα είχε επιστροφή. Επέλεξε λοιπόν να προκαλέσει τον Παύλο Βρουλάκη, τον φίλο της παιδικής του ηλικίας, πλησιάζοντας τη Ρέα, τη γυναίκα που αγάπησε. Όταν απείλησε τη Μαρίνα, ο Παύλος αντέδρασε ακαριαία. Με το μαχαίρι, του επιτέθηκε…


Η τελευταία σκηνή που είδαμε, ήταν οι δυο τους σχεδόν αγκαλιά. Ο τραυματισμένος Ευθύμης έφευγε από τη ζωή δίπλα στον φίλο του, ενώ ο Παύλος νιώθοντας πένθος όχι μόνο για την απώλεια του φίλου του μα και για την ανατροπή στη ζωή του. Στη συνέχεια, ο Παύλος, θρηνώντας, θα σκεπάσει το σώμα του με ένα χαλί και θα το πετάξει στη θάλασσα. Θα ψιθυρίσει: «Στο καλό φίλε…καλή αντάμωση..», με δάκρυα στα μάτια.

Πριν εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος, θα πετάξει μια σακούλα με τα ποτήρια, το μπουκάλι και το μαχαίρι. Θα σβήσει και τα αποτυπώματα από τις καρέκλες. Λίγο αργότερα, στο σπίτι του, θα πιεί ρακί, σκεπτόμενος τον φίλο του, ενώ η αστυνομία θα είναι στα ίχνη του με ένταλμα σύλληψης.

Δύσκολα θα εντοπιστεί ο Ευθύμης Φαρμάκης ή θα γνωρίζει κάποιος για τα σχέδιά του, αλλά ένα άτομο θα έχει τις απαντήσεις. Το αίσθημα απογοήτευσης του Αντώνη και του Λευτέρη θα κορυφωθεί όταν η θάλασσα θα ξεβράσει το κορμί του Ευθύμη, ξεκινώντας μια νέα έρευνα για το ποιος τον σκότωσε. Ο Αντώνης θα υποστηρίξει ότι ίσως να ήταν καλύτερα για τον Ευθύμη να έχει χάσει τη ζωή του παρά να βρίσκεται στη φυλακή, με τον Λευτέρη να συμφωνεί.

Η αδελφή του Ευθύμη, που θα ενσαρκώνεται από την Έλενα Μαυρίδου, έρχεται στην Κρήτη για να διεκδικήσει τα περιουσιακά στοιχεία και τις επιχειρήσεις του αδελφού της, όμως θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί πρώτα, επίσημα ο θάνατός του. Όλοι θα βρεθούν στο γραφείο του δικηγόρου για τη διαθήκη, και η ανάγνωσή της θα τους σοκάρει.

Ο Αντρέας, ο ξάδελφος του Παύλου, έρχεται στο νησί και αμέσως φαίνεται να διαφωνεί με τον “σασμό” από την αρχή, όπως θα δούμε στην πρεμιέρα της σειράς. Οι σχέσεις μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων θα τον κάνουν έξαλλο, καθώς αντί να επιτρέψει τον “Σασμό”, θα αντιταχθεί στα σχέδια των δύο οικογενειών, απειλώντας, που προμηνύουν ενδεχόμενη σύγκρουση.

Καλλιόπη Σταματάκη (Μαρία Τζομπανάκη): Η Καλλιόπη είναι η κεφαλή της οικογένειας Σταματάκη και μητέρα του Αστέρη και του Μαθιού.

Βασίλης Σταματάκης (Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης): Ο Βασίλης ήταν ο σύζυγος της Καλλιόπης, πατέρας του Μαθιού και του Αστέρη και αδερφός της Ανθούλας. Δολοφονείται στη φυλακή από μέλος της οικογένειας Βρουλάκη αφού προηγουμένως σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη για οικογενειακές διαφορές.

Αστέρης Σταματάκης (Ορφέας Αυγουστίδης): Ο Αστέρης είναι ο δεύτερος γιος της Καλλιόπης και αυτός που θα ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα, με την Αργυρώ Βρουλάκη

Μαθιός Σταματάκης (Δημήτρης Λάλος): Ο Μαθιός είναι ο πρωτότοκος γιος της Καλλιόπης.

Στεφανής Σταματάκης (Τάσος Νούσιας): Ο Στεφανής ήταν ανιψιός του Βασίλη Σταματάκη και ξάδερφος του Μαθιού και του Αστέρη. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική και έχουν γιο τον Νικηφόρο.

Βασιλική Καστρινακη-Σταματακη (Μαριλίτα Λαμπροπούλου): Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου.
Νικηφόρος Σταματάκης (Γιώργος Αμουτζάς): Ο Νικηφόρος είναι 18 ετών και γιος του Στεφανή και της Βασιλική.
Ανθούλα Σταματάκη (Νατάσα Φαίη Κοσμίδου): Η Ανθούλα ήταν η αδερφή του Βασίλη Σταματάκη.

Οικογένεια Βρουλάκη

Μάρκος Βρουλάκης (Πάνος Γκόγκος): Ο Μάρκος ήταν ο σύζυγος της Μαρίνας και πατέρας του Πέτρου και της Αργυρώς. Δολοφονείται από τον Βασίλη Σταματάκη έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της οικογένειας του.
Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα): Η Μαρίνα είναι η σύζυγος του Μάρκου που μετά τον θάνατο του καλείται να τα βγάλει πέρα με τα δύο της παιδιά.
Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη): Η Αργυρώ είναι η κόρη της οικογένειας Βρουλάκη η οποία είδε τον πατέρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Εν αγνοία της θα συνάψει δεσμό με το γιό του δολοφόνου του πατέρα της, Αστέριο Σταματάκη.
Πέτρος Βρουλάκης (Κώστας Νικούλι): Ο Πέτρος είναι γιος της Μαρίνας και του Μάρκου. Αργότερα δολοφονείται.
Ειρήνη Βρουλάκη (Όλγα Δαμάνη): Η Ειρήνη είναι μητέρα του Μάρκου και πεθερά της Μαρίνας.

Οικογένεια Αγγελάκη

Θοδώρα Αγγελάκη (Δανάη Παππά): Η Θοδώρα είναι η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη.
Παντελής Αγγελάκης (Στάθης Μαντζώρος): Ο Παντελής είναι ιδιοκτήτης του καφενείου του χωριού.
Άννα Αγγελάκη (Αλίνα Κοτσοβούλου): Η Άννα είναι σύζυγος του Παντελή.
Μανώλης Αγγελάκης (Στρατής Χατζησταματίου): Ο Μανώλης είναι ο γιος της οικογένειας Αγγελάκη και κολλητός φίλος του Νικηφόρου.

Οικογένεια Καμαριωτάκη

Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά): Η Στέλλα είναι δικηγόρος και αρραβωνιαστικιά του Αστέρη Σταματάκη.
Τάσος Καμαριωτάκης (Σπύρος Σαραφιανός): Ο Τάσος είναι ο πατέρας της Στέλλας.
Σοφία Αντωνακάκη (Νεκταρία Γιαννουδάκη): Η Σοφία είναι η μητέρα της Στέλλας, σύζυγος του Τάσου και ψυχολόγος.

Άλλοι χαρακτήρες

Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος): Ο αστυνόμος της περιοχής που διερευνά τους φόνους που έγιναν.
Άγγελος Σωτηρόπουλος ή Βρουλάκης (Θανάσης Πατριαρχέας): Ο νέος αγροτικός γιατρός. Αργότερα μαθαίνει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλακη και της Ανθής Σταματάκη
Παπα-Μιχάλης (Μιχάλης Αεράκης) : Ο ιερέας του χωριού.
Κατερίνα (Πρεσβυτέρα) (Στέλλα Γκίκα): Σύζυγος του Παπά-Μιχάλη και πολυ καλή φίλη της Μαρίνας Βρουλάκη.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ