Σασμός: Ο σπαρακτικός μονόλογος του Μαθιού είναι μαχαίρι στην καρδιά της Βασιλικής

1546

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο σπαρακτικός μονόλογος του Μαθιού είναι μαχαίρι στην καρδιά της Βασιλικής.

Η Βασιλική αλλάζει την απόφασή της όσον αφορά τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”. Εκείνη ήταν που του ζήτησε να παραδοθεί αρχικά. Η ηρωίδα λυγίζει, βλέποντας τον αγαπημένο της να αποχαιρετά την οικογένειά του, και του ζητά να μην παραδοθεί.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ανένδοτη παραμένει η Βασιλική στην απόφασή της, ζητώντας από τον Μαθιό να παραδοθεί. Μάλιστα, τον απειλεί ότι αν δεν το κάνει μόνος του, θα τον καταδώσει η ίδια στις Αρχές. Απελπισμένος εκείνος, αρχίζει να αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για τη μάνα του. Φυσικά, ο Βασιλική δεν γνωρίζει ότι η Καλλιόπη είναι ενήμερη για το φονικό που διέπραξε ο γιος της και τη βοήθεια που του προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η Καλλιόπη του έχει ορκιστεί ότι ποτέ δεν θα πει στη Βασιλική την αλήθεια. Ο Μαθιός πηγαίνει στο δωμάτιο του Πετράκη για να τον αποχαιρετήσει. Η Αργυρώ, ξέροντας ότι είναι ο Μαθιός επάνω, παροτρύνει τη Βασιλική, που μόλις γύρισε από το ξενοδοχείο, να ανέβει να δει το παιδί.

Εκείνη την ώρα σύμφωνα με το περιοδικό τηλεθεατής, οδύνη και σπαραγμός βγαίνει από το στόμα του Μαθιού, εξηγώντας στο ανιψάκι του πόσο τυχερό είναι που έχει τόση αγάπη γύρω του.

Ο σπαρακτικός του μονόλογος είναι μαχαίρι στην καρδιά της Βασιλικής, η οποία τον ακούει κρυφά. με συγκίνηση. Νιώθει τύψεις γιατί έχει αποκρύψει από τον Μαθιό ότι ο Νικηφόρος είναι δικός του γιος και όχι του Στεφανή.

Έτσι, αλλάζει γνώμη και του λέει να μην παραδοθεί. Ο Μαθιός αρπάζει την ευκαιρία που του δίνει και οι ελπίδες του αναπτερώνονται. Όσο για τον Νικηφόρο, που ζει στο σκοτάδι, τον καθησυχάζει, λέγοντάς του ψέματα ότι τα ξαναβρήκε με τον Μαθιό.

Η κατάσταση που βιώνει η Βασιλική της δημιουργεί ένταση και ανησυχία. Λυπάται τον Μαθιό, ωστόσο δεν μπορεί να προσπεράσει το γεγονός ότι είναι ο δολοφόνος του άντρα της και πλέον είναι και η ίδια συνένοχος. Φυσικά, δεν έχει ιδέα πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τι δολοπλοκίες στήθηκαν για να μην τιμωρηθεί ο Μαθιός.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ