Σασμός: Ο Θάνος Μπίρκος δίνει spoiler: «Ο Τόλης κουβαλάει ένα πολύ μεγάλο μυστικό»

276

Ο ηθοποιός μιλά για τις εξελίξεις της σειράς.

Ο Τόλης βγαίνει από τη φυλακή έχοντας στην τσέπη του ένα χαρτί που καίει. Αντίθετα, ο Θάνος Μπίρκος που τον υποδύεται είναι ενθουσιασμένος που βλέπει τον ήρωά του εκτός κελιού, έτοιμο να αναζητά την αλήθεια.

Ο ηθοποιός μιλά στο περιοδικό tv24 για τις εξελίξεις της σειράς.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Αρχικά γνωρίζουμε πως θα αναζητήσει Αστέρη! Θα του μιλήσει;

«Η αγωνία στον “Σασμό”, στα νέα επεισόδια θα φτάσει στο ζενίθ. Οι εκπλήξεις και η αγωνία έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Οι ανατροπές θα είναι συνεχείς. Δεν ξέρω αν θα μιλήσει στον Αστέρη όμως πότε θα μιλήσει και τι θα του πει. Μάλλον έχουν άλλα ζητήματα προτεραιότητα».

Κουβαλάει ένα πολύ μεγάλο μυστικό ο Τόλης!

«Ετσι είναι. Η διαφορά με τον Μανόλη, που επίσης ξέρει, είναι ότι ο ήρωάς μου έχει προβεί σε μια πράξη για την οποία και μπήκε στη φυλακή, που έχει κάνει το μυαλό του να τρέχει με μεγαλύτερο ρυθμό από αυτό του Μανόλη».

Και με τον Μαθιό όμως έχει κάτι κοινό!

«Και οι δύο σκότωσαν για τον έρωτα».

Έχει όμως την πρόθεση να μιλήσει;

«Την έχει, ναι. Όπως έχει και πολλές άλλες προθέσεις. Κυρίως όμως έχει την πρόθεση να δοκιμάσει ό,τι φαγητό του μαγειρέψει η Καλλιόπη».

Εχει γίνει γνωστό πως εκείνη μάλιστα θα τον φιλοξενήσει!

«Η αλήθεια είναι πως θα περάσει από το σπίτι της Καλλιόπης. θα φτάσει μέχρι και την πισίνα της».

Μήπως εκείνη τον σπρώξει στην πισίνα να πνιγεί; Φήμες θέλουν την Καλλιόπη να «τρώει» τον Τόλη!

«Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία. Μου φαίνεται απίθανο».

Η Καλλιόπη γνωρίζει ότι ο Τόλης ξέρει ποιος θα σκότωσε τον Στεφανή;

«Θα το δούμε αυτό. Δεν μπορώ να σας πω πολλά όμως στη διαδρομή του Τόλη, μέχρι δηλαδή να φτάσει στην Καλλιόπη, μπορεί να συναντήσει και άλλους ανθρώπους όχι ιδιαίτερα φιλικούς προς εκείνον».

Όπως τον Μαθιό;

«Μπορεί να συναντήσει και τον Μαθιό. Μπορεί και όχι. θα δει τον φίλο του τον Αστέρη μετά από καιρό και το σημαντικό είναι πως πλέον ο Τόλης θα είναι ελεύθερος. Μην το ξεχνάτε αυτό. Ακόμα ένα στοιχείο που μπορώ να σας δώσω είναι πως θα τον καλοδεχτούν όλοι στο χωριό, θα έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο. Είναι ένας ωραίος ήρωας και προσπαθεί να είναι και δίκαιος. Αυτό θα προσπαθήσει να είναι πηγαίνοντας στην Ανω Ποριά».

Ποιο θα ήταν ένα όμορφο τέλος για τον Τόλη;

«Έχει πολλά να δώσει ακόμα αυτός ο ήρωάς. Αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήθελα ο Τόλης μέσα του να καλύψει την αλήθεια για όλους. Να ανακαλύψει και την πρόθεση που είχαν οι χαρακτήρες πριν κάνουν κάτι. Περισσότερο τον νοιάζουν η αλήθεια και η δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ