Σασμός: Πάει για τρίτη σεζόν; – Η ξεκάθαρη απάντηση του Στρατή Χατζησταματίου

707

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Σοφία Τσάρκου παραχώρησε πρόσφατα ο Στρατής Χατζησταματίου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας τρίτης τηλεοπτικής σεζόν του Σασμού ενώ αποκάλυψε την πιο δύσκολη για τον ίδιο σκηνή μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, στο αποψινό 27/1 επεισόδιο, η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης, ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει τελικά το διαζύγιο. «Χαίρομαι πολύ για εσένα. Πρώτα απ’ όλα που θα έχεις την επιμέλεια του παιδιού σου που ξέρω πόσο αγαπάς και που θα ξεκινήσεις τώρα τη ζωή σου όπως την θες εσύ», θα της πει ο Αστέρης όταν του ανακοινώσει τα καλά νέα. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στη μετάθεσή του, πυκνώνουν. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του τον λόγο για τη Νάντια.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η πρώην κοπέλα του Νικηφόρου είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να συνεχίσει να είναι μαζί του και το απέδειξε. Για να μην τον χάσει και βλέποντάς τον να περιτριγυρίζει τη Νάντια, του είπε ότι είναι έγκυος, όμως σύντομα θα διαπιστώσει πως το ίδιο της το ψέμα είναι θηλιά στον λαιμό της. Μιλά με τον Μανόλη προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεφύγει από την ίδια της την παγίδα, όμως πλέον είναι αργά και το μόνο που της μένει να κάνει είναι να πει σε όλους την αλήθεια. Ξέρει όμως πως αυτό θα σήμαινε ότι θα χάσει οριστικά τον Νικηφόρο από τη ζωή της. Η εκδοχή να φύγει για την Αυστραλία και να βρεθεί ξανά στους γονείς της, ξαφνικά φαντάζει μια πολύ καλή ιδέα…

Οι αποκαλύψεις του Στρατή Χατζησταματίου για τον Σασμό

Αν αποφασιστεί να γίνει τρίτος κύκλους του Σασμού, θα ήθελες να συνεχίσεις;

Αν η ιστορία του Μανόλη έχει ένα ενδιαφέρον και δεν κλείσει, με έναν τρόπο θα με ενδιέφερε. Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ ότι έχει νόημα να πούμε ότι πάμε τρίτη χρονιά επειδή η σειρά έχει επιτυχία και ανταπόκριση στον κόσμο. Έχει νόημα η τρίτη χρονιά αν έχουμε να πούμε μια ιστορία. Για εμένα η ιστορία έχει ενδιαφέρον και η ομάδα των συντελεστών, ειδικά στη μυθοπλασία, είναι το πιο σημαντικό.

Ποια σκηνή ήταν η πιο δύσκολη για εσένα μέχρι στιγμής;

Υποκριτικά είναι πολλές οι σκηνές που με έχουν δυσκολέψει. Κάποιες σκηνές που είναι δύσκολες με βασανίζουν για το πως θα γυριστούν. Η σκηνή που ο Μανόλης εξομολογείται στον παπά τον φόνο του Μαθιού με απασχολούσε πολύ πως θα βγει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ