Σασμός: Θα φτιάξει η σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού στα επόμενα επεισόδια;

963

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα μάθουμε αν φτιάξει η σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού.

Υπό κατάρρευση βρίσκεται στα τελευταία επεισόδια του Σασμού η Βασιλική, μετά την αποκάλυψη του Μαθιού για την δολοφονία του Στεφανή. Η ίδια, μη μπορώντας να αντέξει όλο αυτό, εξαφανίζεται, κάτι που έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία σε όλου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Βασιλική ζητά από την Στέλλα τηλεφωνικώς να “παγώσει” για λίγο το διαζύγιο, ενώ αφήνει ένα μήνυμα στον Νικηφόρο και τον Μαθιό, πως θέλει να μείνει μόνη της για να σκεφτεί και να αποφασίσει τι θα κάνει από εδώ και πέρα.

Παράλληλα, ο Φαρμάκης παραδέχεται στην Στέλλα ανοιχτά το ενδιαφέρον που τρέφει για την Βασιλική, ενώ η πρώτη θα βρει στοιχεία πως το άλλοθι του Φαρμάκη για την δολοφονική επίθεση στον γάμο Μαρίνας και Αντώνη είναι ψεύτικο.

Μετά από λίγες μέρες, εντωμεταξύ, θα δούμε στον Σασμό την Βασιλική να επιστρέφει και αμέσως θα προτρέψει τον Μαθιό να παραδοθεί στην αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή.

«Παραδώσου και θα σταθώ στο πλάι σου», του λέει σύμφωνα με το youfly.com . Όπως φαίνεται, το τεστ DNA που δείχνει πως ο πατέρας του Νικηφόρου είναι ο Μαθιός, καθησυχάζει τους φόβους της πως ο γιος της θα σκοτώσει τον φονιά αυτού που νομίζει για πραγματικό πατέρα του, δηλαδή του Στεφανή.

Έτσι, το μόνο που μένει να κάνει είναι να αποκαλύψει και στους δύο τα αποτελέσματα του τεστ DNA προκειμένου ο γιος της να σταθεί στο πλευρό του αληθινού του πατέρα κι όχι εναντίον του. Θα φτιάξει, άραγε, η σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού στα επόμενα επεισόδια του Σασμού;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ