Σταμίραινες – Σεβαστοί: Μια αιματηρή βεντέτα ξεκινά στις Άγριες Μέλισσες

454

Σεβαστοί και αδελφές Σταμίρη θα βρεθούν αντιμέτωποι ξανά, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή τη στιγμή, ο πόλεμος έχει ξεσπάσει μόνον ανάμεσα σε Ασημίνα και Νικηφόρο, σύντομα θα εξαπλωθεί, όμως, γύρω από όλους.

Η αρχή του τέλος ήρθε όταν ένας Σεβαστός έμαθε την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου.

Όπως είδαμε και στα τελευταία επεισόδια, ο Νικηφόρος αποκαλύπτει, μέσα σε μια στιγμή αδυναμίας, τα πάντα για την ανάμειξη των αδελφών Σταμίρη, στον Κωνσταντή. Εκείνος, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Όταν ένα μυστικό το γνωρίζουν πολλά άτομα, παύει να μένει μυστικό. Όπως, αντίστοιχα, και τα μυστικά του Δούκα Σεβαστού. Τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Μία μάχη που θα οδηγήσει σε λύτρωση

Την ίδια στιγμή, μυστικά και ψέματα χρόνων θα έρθουν στην επιφάνεια. Και οι Σεβαστοί, αλλά και οι αδελφές Σταμίρη θα μάθουν για όλες τις φρικτές δολοφονίες του παρελθόντος, στις Άγριες Μέλισσες. Τί σημαίνει αυτό; Μετά τον Κωνσταντή, η αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου θα φτάσει και στον Δούκα, αλλά και στην Μυρσίνη.

Η οικογένεια θα αποφασίσει να μην αφήσει ατιμώρητη αυτή την πράξη και θα δράσουν αναλόγως. Δε θα έχουν υπολογίσει, όμως, τα άσχημα παιχνίδια που τους επιφυλάσσει η μοίρα. Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο Βόσκαρης θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Δούκα Σεβαστού. Το μυστικό που αποδεικνύει πως εκείνος σκότωσε τον Σταμίρη, για να του πάρει τα χωράφια.

Οι δύο πλευρές θα βρεθούν αντιμέτωπες. Σεβαστοί και αδελφές Σταμίρη θα ανοίξουν ένα νέο μέτωπο πολέμου, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας πόλεμος που δε θα οδηγήσει σε φυλάκιση, αλλά σε λύτρωση. Κανένας δε θα μπορέσει να κατηγορήσει κανέναν. Ένα διπλό παιχνίδι θανάτου, έφερε σημαντικές απώλειες και στις δύο πλευρές.

Έτσι, οι δύο οικογένειες θα μείνουν για πάντα ως εχθροί και αντίπαλοι, με τις αναμνήσεις να τους καίνε την ψυχή. Ο τρίτος κύκλος, όμως, έρχεται γεμάτος ανατροπές. Το σίγουρο είναι, πώς μέχρι το τέλος, όλοι θα έχουν οδηγηθεί στην κάθαρση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ