Το Μυστικό της Πεταλούδας: Θα απαλλαχτεί ο Φίλιππος από τις κατηγορίες;

387

Η Κρίστια πάει στο Θέμη, που της ζητάει τη βοήθεια της, όταν θα τον καλέσουν για τις ανακρίσεις. Όταν της λέει πως ο Χριστόφορος υποστηρίζει ότι η Εύα σκότωσε τον Νικήτα Αβράμη, η Κρίστια μένει άναυδη….

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αιμορραγεί, από το χτύπημα της Έλενας κι η Σοφία σε πανικό, ψάχνει το κινητό της να φωνάξει ασθενοφόρο. Η Μαρήλια δείχνει στον Άλκη το απειλητικό σημείωμα που βρήκε στην τσέπη του σακακιού του και τον ρωτάει, αν είναι αλήθεια ότι σκότωσε αυτόν τον Ηλία.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

 

Το Μυστικό της Πεταλούδας 18/9 Επεισόδιο 54

Η Κρίστια πάει στο Θέμη, που της ζητάει τη βοήθεια της, όταν θα τον καλέσουν για τις ανακρίσεις. Όταν της λέει πως ο Χριστόφορος υποστηρίζει ότι η Εύα σκότωσε τον Νικήτα Αβράμη, η Κρίστια μένει άναυδη, αφού ο Μάρκος δεν της είπε τίποτα γι΄ αυτό. Ενώ μιλάνε, έρχεται η Έλενα, που λέει στο Θέμη ότι ο Χριστόφορος αποπειράθηκε να τη σκοτώσει.

Η Χριστίνα πάει στο Μάρκο και τον ρωτάει, αν πιστεύει αυτό το ψέμα του Χριστόφορου, ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα. Ο Χριστόφορος πάει στο νοσοκομείο, πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη και το μωρό, αλλά, η Σοφία τον διώχνει.

Ο Παύλος προχωράει το σχέδιο του, ν΄ απομακρύνει τη Χλόη απ΄ την Κρίστια, για να μην ρισκάρει να της πει κάτι για τον Γρηγόρη και της λέει ένα μεγάλο ψέμα, που ταράζει πολύ τη Χλόη.

Ο Φίλιππος απαλλάσσεται απ΄ τις κατηγορίες για τον φόνο του Πολυβίου, αλλά, δε βρίσκει την Ειρήνη να της το πει και πολύ ανήσυχος τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, που είναι στο νοσοκομείο.

Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την ανακριτική διαδικασία για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του Χριστόφορου, εμφανίζεται στο τμήμα και ζητάει να μιλήσει με τον Άλκη, ο οποίος κάνει μια ύστατη απόπειρα να προστατέψει τη Μαρήλια απ΄ τις απειλές, που δέχεται απ΄ τον Χρυσοχόου.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ