Το Μυστικό της Πεταλούδας: Το τελευταίο κομμάτι του ημερολογίου της Βαγγελιώς…

540

Ο Στέφανος λέει στη Χάρις ότι δεν έχει πει ακόμα στην Αμάλα για την υιοθεσία από φόβο μήπως δε γίνει και η Αμάλα χρειαστεί να γυρίσει πίσω στη Συρία. Όταν η Χάρις τον ρωτάει, αν είναι ομοφυλόφιλος, ο Στέφανος, ενώ θα ήθελε να είναι ειλικρινής μαζί της, τελικά, κάνει πίσω και δεν το παραδέχεται….

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 41-42

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 8/9 Επεισόδιο 41

Ο Χριστόφορος πάει στο τμήμα και ρωτάει τον Άλκη γιατί εκβίασε το Δώρο να ομολογήσει ότι αυτός με το Φίλιππο σκότωσαν τον Πολυβίου και τον Ηλία. Ο Άλκης το αρνείται, αλλά, ο Χριστόφορος του στήνει παγίδα για να τον αναγκάσει να το παραδεχτεί.
Η Χριστίνα λέει στο Μάρκο ότι θα φύγει για την Αθήνα και θέλει να μείνει μαζί του μέχρι τότε. Του εξηγεί ότι ο λόγος είναι πως η Λουίζα την πέφτει στο Θέμη και ο Θέμης τα ΄βαλε μαζί της, επειδή η Λουίζα έφυγε απ΄ το σπίτι τους.
Η Ειρήνη πάει στο τμήμα να δει το Φίλιππο, αλλά, αυτός της λέει να φύγει και να μην ξαναπάει εκεί.
Ο Νικόλας, ο Στέφανος, ο Σταύρος κι η Αμάλα τρώνε όλοι μαζί μετά από πολύ καιρό. Μετά το φαγητό, ο Στέφανος λέει στο Νικόλα ότι ο Φίλιππος χρειάζεται δικηγόρο κι ο Νικόλας δέχεται ν΄ αναλάβει την υπεράσπιση του.
Ο Χριστόφορος αποφασίζει να κάνει μια κίνηση για να βοηθήσει το Φίλιππο. Το ίδιο κι η Έλενα, που μετά την εισβολή του Χριστόφορου στο σπίτι της, αποφασίζει να ψάξει για συμμάχους εναντίον του.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 8/9 Επεισόδιο 42

Η Έλενα ζητάει απ΄ τη Σοφία να πάνε μαζί στην αστυνομία να πουν ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου. Δε μπορεί να πάει μόνη της, γιατί δεν έχει αποδείξεις και δε θα την πιστέψει κανείς. Η Σοφία, όμως, διστάζει να το κάνει.
Ο Μάρκος με την Κρίστια πηγαίνουν στο σπίτι της Χλόης και του Παύλου για το δείπνο. Με το που φτάνουν, όμως, ο Παύλος αιφνιδιάζει την Κρίστια.
Ο Άρης, απελπισμένος, μη βλέποντας λύση στην κατάσταση, σκέφτεται να πάρει τη Λουίζα να φύγουν. Η Μαρήλια προσπαθεί να τον πείσει να μιλήσουν με τον Άλκη, αλλά, ο Άρης δε θέλει.
Η Λουίζα τηλεφωνεί στο Θέμη και του λέει ότι είναι σ΄ ένα ξενοδοχείο κι ότι είναι καλά. Ο Θέμης, πολύ ανήσυχος γι΄ αυτήν, την παρακαλεί να του πει πού είναι το ξενοδοχείο.

Ο Χριστόφορος είναι στο σπίτι του με την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι άλλο σε σχέση με τη Βαγγελιώ και το φόνο του Νικήτα. Ο Χριστόφορος δεν έχει θυμηθεί τίποτα άλλο, αλλά, όταν διαβάζει το τελευταίο κομμάτι του ημερολογίου της Βαγγελιώς, συμβαίνει κάτι αλλόκοτο, που τον αφήνει άφωνο.
Η Λουίζα, πάνω στην απελπισία της, αποφασίζει να γυρίσει σπίτι της κι ο Θέμης την πάει με το αυτοκίνητο του. Μόλις φτάνουν, όμως, βρίσκονται αντιμέτωποι με κάτι ζοφερό, που θ΄ αλλάξει για πάντα τη ζωή και τη σχέση τους.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ