Το Ναυάγιο: Ηθοποιοί από Μέλισσες, Σασμό και Μαύρο Ρόδο στο καστ

202

Κορυφαία ονόματα εκλεκτών ηθοποιών τους οποίους απολαύσαμε σε άλλες υπερπαραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης σε προηγούμενες σεζόν, ενώνονται και πάλι στην νέα πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο.

Όλοι τους γνωστοί και οι περισσότεροι με μακρά καλλιτεχνική πορεία στον χώρο της υποκριτικής, επιστρέφουν με νέους ρόλους αλλά και διθυραμβικές ερμηνείες, στο Ναυάγιο το οποίο κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Ναυάγιο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ποια κορυφαία ονόματα ηθοποιών θα δούμε στο Ναυάγιο;

Τους αγαπήσαμε για τους ρόλους τους σε άλλες επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως Άγριες Μέλισσες, Σασμό αλλά και Μαύρο Ρόδο, και αυτή τη σεζόν ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία σειρά που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ξεκινώντας από τις Άγριες Μέλισσες, μία σειρά που οι τηλεθεατές λάτρεψαν και έσπασε τα νούμερα τηλεθέασης, τόσο ο Λεωνίδας Κακούρης, όσο και ο Γιώργος Σουξές, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Αμαλία Καβάλη και ο Κωνσταντίνος Δανίκας έρχονται ξανά στις οθόνες μας εγκαταλείποντας το Διαφάνι, υποσχόμενοι δυνατές ερμηνείες.

Από το Μαύρο Ρόδο και την Γερακιανή, καταφτάνουν στο Ναυάγιο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νίκος Γκέλιας, ο Λεωνίδας Κακούρης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, τους οποίους θα δούμε μαζί για άλλη μια χρονιά.

Τέλος οι «κακοί» του Σασμού, ο Γιώργος Χριστοδούλου και ο Δημήτρης Γεωργαλάς, αφήνουν την Άνω Ποριά και αυτή τη σεζόν αναρωτιόμαστε θα είναι με τους καλούς ή τους κακούς στη νέα σειρά; Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Ναυάγιο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Ναυάγιο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ