Το Ναυάγιο: Τεράστια ανατροπή με την πρεμιέρα; Πότε θα προβληθεί;

1041

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει η νέα καθηλωτική σειρά του Mega, το Ναυάγιο, που εξιστορεί μια πραγματική ιστορία που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, το Ναυάγιο του 1966. Μια σειρά συγκλονιστική όπως μαθαίνουμε.

Συγκεκριμένα, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το περίφημο ναυάγιο του οχηματαγωγού «Ηράκλειον», που βυθίστηκε το 1966 στα ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στο μοιραίο αυτό ταξίδι.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Ναυάγιο θα τα βρίσκεις εδώ.

Έρωτες που γεννιούνται μέσα από τις στάχτες του Φοίνικα, ελπίδα μέσα από το πένθος, νέα ξεκινήματα που οδηγούν σε αναπάντεχες περιπέτειες, δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, δημιουργούν ένα μωσαϊκό ιστοριών και ανθρώπων, που τους ενώνει το αγιάτρευτο τραύμα του ναυαγίου από τη μία, αλλά και η απίστευτη θέληση για ζωή, έρωτα και δικαίωση από την άλλη.

Πότε αρχίζει το «Ναυάγιο»;
Όσον αφορά τώρα την ημερομηνία της πρεμιέρας, το Ναυάγιο αρχικά ακουγόταν πως θα προβληθεί για πρώτη φορά στους δέκτες μας την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την υποτιθέμενη πρεμιέρα της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Έπειτα, τα σενάρια άλλαξαν και ήθελαν το πρώτο επεισόδιο να προβληθεί την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Τελικά, η οριστική ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σειράς του Mega, Το Ναυάγιο, άλλαξε, όπως άλλαξε και για την Γη της Ελιάς βέβαια. Έτσι, εάν το MEGA προχωρήσει στην ίδια κίνηση, κίνηση ματ δηλαδή, η πρεμιέρα του Ναυαγίου θα έρθει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, αμέσως μετά το δεύτερο επεισόδιο της Γης της Ελιάς.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Ναυάγιο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Ναυάγιο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ