Το Προξενιό Της Ιουλίας: «Τινάχτηκαν στον αέρα» τα γυρίσματα – Τι συνέβη

449

Προβλήματα και στο «Προξενιό της Ιουλίας» δημιούργησε η τεράστια καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel» στις περιοχές της Καρδίτσας και της Λάρισας.

Η σειρά εποχής του Alpha, που διαδραματίζεται στον θεσσαλικό Κάμπο τη δεκαετία του ’50, είχε προγραμματισμένα γυρίσματα σε συγκεκριμένη περιοχή έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, οι συντελεστές της σειράς μετέβησαν στο σημείο την περασμένη εβδομάδα με σκοπό να κάνουν γυρίσματα, κάτι που δεν κατέστη δυνατό εξαιτίας των εκτεταμένων καταστροφών από τις πλημμύρες και γύρισαν πίσω άπραγοι.

Τα εν λόγω γυρίσματα, που αφορούν αρκετά επεισόδια της σειράς, θα προγραμματιστούν εκ νέου σε διαφορετικό σημείο. Η παραγωγή κάνει αγώνα δρόμου ώστε να λύσει εγκαίρως το πρόβλημα που ανέκυψε και να μη χρειαστεί να υπάρξει αναβολή της πρεμιέρας του «Προξενιού της Ιουλίας», που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Το προξενιό της Ιουλίας | Έρχεται στον Alpha

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ