Βέλλη, James και Μπάρτζης κάνουν διακοπές στη Σίφνο και όμως κάποιος λείπει

640

Οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor στην καλύτερή τους φάση.

Μια φιλία που «γεννήθηκε» φέτος στο Survivor -και που φαίνεται να έχει γερές βάσεις- είναι αυτή του Νίκου Μπάρτζη, του James Καφετζή και της Άννας Μαρία Βέλλη. Λίγο μετά την πρώτη αλλαγή των ομάδων, οι τρεις παίκτες ήρθα πολύ κοντά, και μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι. Όπως βλέπουμε (και μαθαίνουμε) μέσα από τις αναρτήσεις και των 3 πρώην παικτών του Survivor στα account τους στο Instagram, o ένας βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι του άλλου και μάλιστα κάνουν και μαζί διακοπές.

Πρώτα βρέθηκαν στο Ζευγολατιό, το χωριό του Νίκου Μπάρτζη, όπου Άννα Μαρία και James υποδέχτηκαν τον φίλο τους μετά την οικειοθελή του αποχώρηση, έφαγαν το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του, και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Υπήρχε όμως και δεύτερη «στάση» για τους τρεις πρώην παίκτες του reality επιβίωσης, -οι οποίοι αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκονται στη Σίφνο, στο πατρικό σπίτι της Άννας Μαρίας Βέλλη-.

Αποκλειστικά πλάνα της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Ευτυχείτε», έδειξαν μάλιστα τους τρεις φίλους να βοηθούν τον μπαμπά της Βέλλη στο μαγαζί που διαθέτει στο νησί.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, με την μητέρα της. Ένα πρόσωπο ωστόσο έκανε αισθητή την απουσία του και δεν ήταν άλλος από τον σύντροφος της Άννας Μαρίας. Όπως βλέπουμε σε όλα τα posts και τα stories o YouTuber σύντροφός της, Άκης Σβολάκης δεν βρίσκεται κάπου ανάμεσά στην παρέα των 3, και για ακόμη μια φορά έχει δημιουργήσει σχόλια.

Όπως ανέφερε πάντως η Έλενα Πολυκάρπου, ο Άκης εργάζεται πολύ αυτό το διάστημα και γι’ αυτό δεν ακολούθησε στο ταξίδι τους.

Το Survivor συνεχίζει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Μπορεί James και Μπάρτζης να έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως τώρα που είναι εκτός τους βλέπεις μέσα από τα social media.

Μετά την απόδραση στο Ζευγολατιό για να υποδεχτούν τον Νίκο, οι τρεις φίλοι ταξίδεψαν στη Σίφνο.

Κι ενώ τους βλέπεις και τους τρεις στην πραγματικότητα κάποιος λείπει και πάλι.

Τόσο στο Ευτυχείτε που είδαμε το βίντεο όσο και στο διαδίκτυο, όλοι αναρωτήθηκαν που είναι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας.

Το πιθανότερο λοιπόν σύμφωνα με τα στοιχεία είναι ο σύντροφός της να δουλεύει και να μη μπόρεσε να πάει μαζί τους. Πάντως ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον κανονικά στα social

Βέλλη, James και Μπάρτζης κάνουν διακοπές στη Σίφνο και ξέρεις ποιος λείπει;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ