Έρωτας φυγάς: Έρχεται η μεγάλη ανατροπή

1794

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχεται η μεγάλη ανατροπή.

Τι έχουμε να δούμε πάλι;;;;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η μόνη σκέψη που κρατάει την Αλεξάνδρα για να μην καταρρεύσει στη σειρά Έρωτας Φυγάς, είναι τα παιδιά της. Πλέον οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά. Μια μέρα οι κρατούμενες παθαίνουν από το φαγητό δηλητηρίαση. Το ίδιο κι εκείνη. Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα η Νότα, που θεωρεί ότι εξαιτίας της η ανιψιά της πήγε να αφαιρέσει με τα ίδια της τα χέρια τη ζωή της και πως είναι η κύρια αιτία της δυστυχίας της, καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να τη βγάλει από τη μέση. Μόνο έτσι πιστεύει πως η Ευγενία θα γλιτώσει μια και καλή από αυτήν.

Η Νότα λοιπόν μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του νοσοκομείου φορώντας μια ποδιά νοσοκόμας και προσπαθεί να βάλει δηλητήριο στον ορό της Αλεξάνδρας για να τη δολοφονήσει. Η κοπέλα όμως ξυπνάει, φωνάζει και η Νότα τρομοκρατημένη φεύγει!

Η Ευγενία, που δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο Μάρκος ακόμα αγαπάει την Αλεξάνδρα, την επισκέπτεται στη φυλακή. Της λέει να μείνει μακριά από τον άντρα της γιατί είναι συνέχεια κοντά τους! Της λέει ότι έχουν οικογένεια και καλά θα κάνει να σταματήσει να τριγυρνά ανάμεσα στα πόδια τους!

Εκείνη όμως της απαντάει πλέον χωρίς περιστροφές ότι ακόμα την αγαπάει και με ύφος απειλητικό της λέει να μην το λέει αυτό! Η Αλεξάνδρα τότε της λέει ξεκάθαρα αν θα προσπαθήσει να τη σκοτώσει όπως η θεία της και την ειρωνεύεται! Η κοπέλα σοκάρεται. Φεύγει και βρίσκει τη Νότα με την οποία τσακώνεται αφού της λέει ότι πήγε και πίστεψε αυτή τη γυναίκα που θέλει να της δηλητηριάσει τη ζωή!

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ